Social Icons

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Δυνατή Ερμιονίδα : Απέτυχε !!!!

Με μοναδικό του όπλο, το ψέμα, ο απερχόμενος Δήμαρχος προσπαθεί μάταια να κρύψει τα
σπασμένα της μαύρης πενταετίας. Ψέμα και αποτυχία τον χαρακτηρίζουν απόλυτα. Εμείς στην "Δυνατή Ερμιονίδα" πιστοί στις αρχές μας και πάντα σεβόμενοι τους συντοπίτες μας, παρουσιάζουμε αυτές τις μέρες ΄΄ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ΄΄ όπου δείχνουμε ξεκάθαρα το μέγεθος της πολιτικής αποτυχίας του Δημήτρη Σφυρή. Δείχνουμε αναλυτικά και ξεκάθαρα αυτά που είχε υποσχεθεί το 2014 ο απερχόμενος Δήμαρχος, με τα οποία υφάρπαξε την ψήφο των δημοτών και πόσα από αυτά κατάφερε να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ. Παράλληλα ετοιμάζουμε με βάση τις ανάγκες, τις προτεραιότητες και τα προτερήματα του τόπου μας, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμα, με βάση το οποίο, από την 1η του Σεπτέμβρη, ανοίγει ο Δήμος μας νέο κεφάλαιο. 
΄΄ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ΄΄ αποκαλύπτουν την πολιτική αποτυχία και την πολιτική ανικανότητα του Δημήτρη Σφυρή. Προσπαθεί λοιπόν με επιπλέον ψέματα να απαντήσει και να παρουσιάσει ως ολοκληρωμένα έργα, αυτά που ακόμη εκτελούνται. Αφού δεν έχει πράξει ούτε το 10%, από όσα έταξε το 2014 προεκλογικά, καταπιάνεται από συγκεκριμένα μεμονωμένα θέματα για τα οποία θεωρεί πως έχει ολοκληρώσει, ζώντας στην δική του εικονική πραγματικότητα και παλεύει χωρίς αποτέλεσμα να παρουσιάσει έργο. Αλήθεια για όλα τα υπόλοιπα που έμειναν απραγματοποίητα, τι θα απαντήσει στους δημότες; 
Ενδεικτικά λοιπόν, όπως και εκείνος κάνει, του λέμε με βάση αυτά που έταζε το 2014 :
Έχει ολοκληρωθεί το έργο της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ; ΟΧΙ
Έχει γίνει η αναβάθμιση των ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ; ΟΧΙ
Γίνεται επεξεργασία των ΛΥΜΑΤΩΝ ; ΟΧΙ
Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερον πως έργο δεν υπάρχει, μόνο ψέμα και υποκρισία κυριαρχούν.
Την τελευταία στιγμή κύριε Σφυρή δεν μαζεύονται τα αμάζευτα μιας κυριολεκτικά χαμένης πενταετίας για τον τόπο μας. Ο κόσμος πλέον έμαθε και δεν θα ρισκάρει.
Εμετρήθης, εζυγίσθης και ευρέθης ελλιπής !!!

Γραφείο Τύπου
Δυνατής Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates