Social Icons

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων : Ο Α.Ο.Ε. τίμησε τον Γ.Βασιλακόπουλο και τις ομάδες.( Φωτό-Βίντεο).


Σε μία πολύ ωραία εκδήλωση πού έγινε στο Σάββατο ( 20/04) στο Κλειστό της Ερμιόνης
κατά την διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος μπάσκετ Εφήβων & Νεανίδων η ομάδα του  Α.Ο.Ερμιονίδας και ο Πρόεδρός της Βαγγέλης Δημαράκης  τίμησε στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργο Βασιλακόπουλο ο οποίος παραβρέθηκε στους αγώνες.Στο πρόεδρο της Ομοσπονδίας δόθηκε ένας πίνακας της Ερμιονίτισσας ζωγράφου Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου .

Επίσης βραβεύτηκαν οι ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες . Τα κύπελλα στις ομάδες των Νενίδων απένειμε ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής και στις ομάδες των Εφήβων ο περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σαρρής.

Τη εκδήλωση τίμησαν εκτός του πρόεδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου , ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, ο  υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος , ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ  Σταύρος Κουκάκης , ο πρόεδρος του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ. Γιάννης Κοντραφούρης ο περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σαρρής  ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αναστάσιος Γανώσης και ο τελευταίος δήμαρχος της Ερμιόνης Ανάργυρος Λεμπέσης.



Φωτορεπορτάζ






























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates