Social Icons

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ακόμα βάζει γκολ ο Πορτοχελιακός.

Με το εντυπωσιακό 8-0 ο Πορτοχελιακός διέσυρε εντός έδρας την ομάδα του Πανιωνίου Δαλαμανάρας για την
14η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου στην Α2 Αργολίδας.

Ο αγώνας εξελίχτηκε σε οικογενειακή υπόθεση αφού μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν  τα αδέρφια Λαζάρου τα οποία  οργίαζαν στον αγωνιστικό χώρο . Συγκεκριμένα ο 17χρονος Ν.Λαζάρου πέτυχε πέντε τέρματα και ο αδερφός του Ανάργυρος να σερβίρει τα πέντε από τα οκτώ τέρματα .


Στο 15' λεπτό ωραία  ενέργεια του Μπέγκα από δεξιά, σπάει στο πέναλτι και ο Ν. Λαζάρου κάνει με πλασέ το 1-0.
Στο 20' λεπτό ενέργεια από τον Α. Λαζάρου από δεξιά απόφυγε δύο  αμυντικούς και με  κάθετη μπαλιά έβγαλε τον στο Ν. Λαζάρου απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου έκανε  προσποίηση και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα για να γίνει το 2-0.
Στο 40΄λεπτό ωραίος συνδυασμός του Α.Λαζάρου με τον Ν.Λαζάρου πού βγήκε απέναντι από τον Λαμπρόπουλο πού πλάσαρε για να γίνει το 3-0.
Στο 46' λεπτό δυνατό σουτ έξω από τη περιοχή του Ν. Λαζάρου η μπάλα στα δίχτυα και  4-0.
Στο 60' λεπτό κόρνερ από Ν. Λαζάρου περνάει η μπάλα στο δεύτερο  δοκάρι και  ο Κουτσοποδιωτης  με πλασέ ανεβάζει τον δείκτη του σκορ  στο 5-0.
Στο 63' λεπτό κάθετη μπαλιά  του Α. Λαζάρου στο Ν. Λαζάρου και ο τελευταίος με σουτ στη γωνία το 6-0, και πέμπτο  προσωπικό του γκολ .
Στο 70' λεπτό ενέργεια από δεξιά του Α. Λαζάρου πέρασε δύο ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου έβγαλε μπαλιά στον  Κουτσοποδιώτη και αυτός σε κενή εστία κάνει το 7-0 με το δεύτερο  προσωπικό του τέρμα.
Στο 80' λεπτό ωραίος συνδυασμός έξω από τη περιοχή Ν. Λαζάρου-Κουτσοποδιώτη-Α. Λαζάρου με τον τελευταίο να μπαίνει  στην περιοχή , γύρισε στον ξεμαρκάριστο Παππά και  αυτός με πλασέ έκανε το τελικό  8-0.

Πορτοχελιακός : 1.Διαμαντής (45' Μαρκελος), 2.Giusha ,3. Bloku (45' Σμαρνάρας), 4 Μπινιάρης , 5. Λούμης Π., 6. Κουτσοποδιωτης , 7.Μπέγκα (45' Λουμης Ο.), 8.Λαζάρου Α, 9.Παππάς , 10. Λαζάρου Ν, 11. Μεμάλι (45' Παπαδημητρίου).
Πανιώνιος Δαλαμανάρας :-----

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates