Social Icons

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

«Ξέρανε» το Ναύπλιο 2017 στο 93' ο Προσύλης ( Φωτό).


Με γκολ του Δ.Προσύλη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ποσειδώνας Διδύμων απέσπασε ισοπαλία (2-2) από το Ναύπλιο 2017  και πανηγύρισε ένα "χρυσό" βαθμό στη μάχη για την παραμονή στη Α1 Αργολίδας.



Φωτιά στην κορυφή της Α1 κατηγορίας έβαλε ο Ποσειδώνας Διδύμων με την ισοπαλία πού απέσπασε από την μέχρι σήμερα πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Ναύπλιο 2017.


Στο 10΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Odwng από δεξιά στην καρδιά της άμυνας του Ποσειδώνα , εκεί πετάχτηκε ο Αγγελόπουλος και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. 0-1
Στο 11΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ποσειδώνα να κάνει το 1-1 όταν ο Μπροδήμας βρέθηκε απέναντι από τον Κοζιώτη το σουτ που έκανε έφυγε δίπλα από τα δοκάρια άουτ.
Στο 14΄λεπτό γυριστό σουτ του Καλογέρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο Mamutaj.
Στο 16΄λεπτο νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Καλογέρης με ωραία ενέργεια μπήκε από δεξιά και σούταρε για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο 31΄λεπτό ο Odwng μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Ποσειδώνα όμως πρόλαβε ο Mamutaj και μπλόκαρε την μπάλα πέφτοντας στα πόδια του έγχρωμου επιθετικού του Ναυπλίου και μπλόκαρε .
Στο 44΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 0-2 όταν ο Αγγελόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Καλογέρη ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή για να πεταχτεί στο δεξί παραθυράκι της εστίας του ο Mamutaj και να διώξει εκ νέου την μπάλα κόρνερ. Στην συγκεκριμένη φάση η μπάλα πρέπει να βρήκε  και το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 51΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Tresa από δεξιά ο Προσύλης δεν πρόλαβε στο δεύτερο δοκάρι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 52΄λεπτό δυνατό σουτ του Μίχου η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 53΄λεπτό σέντρα του Καλογέρη από δεξιά πρόλαβε ο Mamutaj και έδιωξε την μπάλα μπροστά από τον Δριμούρα.
Στο 55΄λεπτό σέντρα του Σάκουλη από αριστερά , ο Δριμούρας έπιασε γυριστή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 57΄λεπτό ο Odwong μπήκε από δεξιά στην περιοχή του Ποσειδώνα  έκανε ένα βεβιασμένο σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Στο 68΄λεπτό σουτ του Μίχου από αριστερά , η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 75΄λεπτό βαθιά μπαλιά από το κέντρο του γηπέδου από τον Tresa στον Κέλλη αυτός με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στην ρίζα της αριστερής δοκού του Κοζιώτη και στα ΄δίχτυα  για να γίνει το 1-1.
Άμεση ήταν η απάντηση των φιλοξενούμενων στο επόμενο λεπτό ( 76΄) όταν ο Διαμαντής σέντραρε από δεξιά και ο Αγγελόπουλος με εναέριο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Mamutaj για να γίνει το 1-2.
Στο 89΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Ναύπλιο να κάνει το 1-3 όταν ο Καλογέρης μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον Mamutaj για να χτυπήσει η μπάλα στην ρίζα της δεξιάς δοκού και να φύγει παράλληλα από την εστία μη προλαβαίνοντας η επιθετικοί του Ναυπλίου να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 93΄λεπτό ο Sallaku σέντραρε από αριστερά στην περιοχή του Ναυπλίου , εκεί φάνηκε να ελέγχουν οι αμυντικοί , η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Προσύλης με προβολή έκανε το 2-2 μέσα σε αποθέωση από τους φιλάθλους του Ποσειδώνα. Στην συγκεκριμένη φάση διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ στο διαιτητή Κόλλια.

Ποσειδώνας Διδύμων ( Β.Οψιμούλης) : Mamutaj, Μπροδήμας, ( 66΄Δήμιζας), Α.Κονδύλης, Απ.Οικονομόπουλος, Μούγιος, Sallaku, Κέλλης, Προσύλης, Ν.Αποστόλου, Σ.Κονδύλης, Tresa ( 91΄ Απ.Οικονομόπουλος).

Ναύπλιο 2017 : Κοζιώτης, Αν.Διαμαντής, Σάκουλης,Μπούκουρης, Φίλης, Αν.Διαμαντής, Αγγελόπουλος, ( 84΄ Παπασαράντος) Μίχος, Δριμούρας, ( 61΄ Ατζαμίδης), Καλογέρης, ( 90΄ Μακαρατζής ) Odwong ( 72΄Καλυβάς).
  
Φωτορεπορτάζ




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates