Social Icons

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Ατρόμητος Κρανιδίου-Λυγκεύς 1-1


Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπυ της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο μεταξύ του
Ατρόμητου Κρανιδίου και του Λυγκεύς.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολλοί καλύτεροι απόυς φιλοξενούμενους έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν αφού δύο φορές είδαν την μπάλα να αποκρούεται από τα δοκάρια του Λυγκεύς. Προηγήθηκαν στο 22΄λεπτό , όμως το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης τους αποσυντόνισε . Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πετύχει το νικητήριο γκολ το οποίο δεν ήρθε .
Στο 18΄λεπτό πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ όταν ο Κούσης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Χρυσού και στην επαναφορά ο Μπίμπας με νέο σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στο ίδιο δοκάρι.
Στο 22΄λεπτό ο Χαλούβας με πολύ ωραία ενέργεια μέσα   στην περιοχή των φιλοξενούμενων απέφυγε δύο αμυντικούς και με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.
Άμεση ήταν οι απάντηση των φιλοξενούμενων έξι λεπτά αργότερα ( 28΄)  όταν ο Γ.Μαρούσης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
Στο 38΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να μπει μπροστά στο σκορ όταν ο Μπίμπας με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή ανάγκασε τον Χρυσό να αποκρούσει δύσκολα , η μπάλα έφτασε στον Κούση πού σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Λυγκεύς.
Στο 44΄λεπτό κεφαλιά του Γ.Μαρούση η μπάλα άουτ.
Στο 63΄λεπτό δυνατό σουτ του Κούση έξω από την περιοχή , η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι  άουτ.

Ατρόμητος Κρανιδίου : A.Kala, Κοντοβράκης, Καράι , Βλάχος ,  Π. Σκαλτσάς, Τσούλπι, Κ.Kala,     Χαλούβας ,Κούσης,  Taragini,  Μπίμπας ( 86΄Ε.Σκαλτσάς).
Λυγκεύς : Χρυσός, Αποστόλου,Π. Μαρούσης ( 86΄Μοσχογιάννης), Ψύχος, Παπαγεωργόπουλος, Nanaj (40΄ Jamagidje), Αντωνόπουλος ( 75΄Σταθόπουλος), Γ.Μαρούσης, Τζανέτος, Γ.Μαρούσης ( 89΄Γιαννούλης) , Κώνστας.

Φωτορεπορτάζ























Ακολουθεί και άλλο φωτορεπορτάζ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates