Social Icons

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Αστερίων Ινάχου-Ατρόμητος Κρανιδίου 1-1 ( Βίντεο).

Ισόπαλος με 1-1 έληξε ο εκτός έδρας αγώνας του Ατρόμητου Κρανιδίου με τον Αστερίωνα
Ινάχου για τον 2ο όμιλο της Α2 Κατηγορίας Αργολίδας. Η ομάδα του Κρανιδίου  σε όλο τον αγώνα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για πετύχει  μία μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη όμως όταν δεν βάζεις γκολ το δέχεσαι.
Πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με προσπάθειες των Μπίμπα , Δημαράκη, Ταραγκίνη   δεν βρήκαν στόχο. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 55΄λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι . Το εκτέλεσε ο Δημαράκης στέλνοντας την μπάλα άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Δημαράκης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Ατρόμητο.

Στο 68΄σούτ του Μπίμπα η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα νέα μεγάλη ευκαιρία με τον ίδιο ποδοσφαιριστή πού πλάσαρε μόνος του με τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ. Στο 73΄λεπτό ο Μπίμπας με ωραία μπαλιά έβγαλε τον Χαλούβα απέναντι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων πού πλάσαρε για να φύγει η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.Στο 80΄λεπτό σουτ του Χαλούβα έδιωξαν δύσκολα οι αμυντικοί. Στο 87΄λεπτό στην μοναδική επίσκεψη των γηπεδούχων στα καρέ του Karai έκαναν το 1-1. Προηγήθηκε κόρνερ από δεξιά , κεφαλιά επιθετικού η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος ποδοσφαιριστής με προβολή ισοφάρισε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates