Social Icons

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ερμιονίδα-Πελλάνα Καστορίου 0-0


Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Ερμιονίδας με αντίπαλο την Α.Ε.Πελλάνας για την 11η αγωνιστική.
Η πρώτη καλή φάση
ανήκει στην Ερμιονίδα όταν στο 2ο λεπτό ο Σαμαράς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κραβαρίτης πρόλαβε και μπλόκαρε μπροστά από τον Μακρίδη. Στο 13΄λεπτό ο Τζιέρης με κεφαλιά έδιωξε σε κόρνερ επικίνδυνη σέντρα  από τους φιλοξενούμενους. Στο 25΄λεπτό σέντρα του Κασαπίδη από δεξιά γυριστό σουτ του Μακρίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κραβαρίτη. Στο 26΄λεπτό φάουλ των φιλοξενούμενων με τον Γενιτσαρίδη  η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αλευρά. Στο 41΄λεπτό σουτ του Τζιέρη  έδιωξε ο Κραβαρίτης. Στο 43΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Πούτση από αριστερά ο Κραβαρίτης μπλόκαρε στο πρώτο δοκάρι μπροστά από τον Μακρίδη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ( 46΄) σέντρα του Πούτση από αριστερά ο Μακρίδης δεν πρόλαβε να πιάσει κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι στον Τριμπόνια ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα , όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ  επειδή όπως υποστήριξε ο επιθετικός της Ερμιονίδας χρησιμοποίησε το χέρι του.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκε καμία ευκαιρία και από τις δύο ομάδες πού να χρίζει αναφοράς. 

Κορυφαίος του αγώνα για την ομάδα της Ερμιονίδας ο Μιχάλης Βιρβίλης ο οποίος πραγματικά ήταν αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα . Ο Ντιατά στα πρώτα 70΄ λεπτά και ο Γουόρντεν στο υπόλοιπο 20λεπτο που τους είχε αναλάβει θα τον θυμόνται για πολύ καιρό.
Ερμιονίδα : Αλευράς,Τζιέρης, Σαμαράς, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, Κασαπίδης ( 62΄ Kala), Tresa, ( 35΄Γεωργακόπουλος), Μακρίδης, Πούτσης, Τριμπόνιας ( 55΄Σαλταπίδας, 84΄Βασιλέρης).
Α.Ε.Πελλάνας: Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Λαμπρόπουλος (92′ Κοντογιάννης), Τζιόλας, Παναγιωτίδης, Εμεκα, Αναστασάκος Γ. (83′ Αναστασάκος Ηλίας), Κοτσοβός (65′ Γεωργαντάς), Ρασσιάς, Πετζαρομάν, Ντιατά (70′ Γουόρντεν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates