Social Icons

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Κορωνίδα Κοιλάδας-Πόρος 4-1.

Ανώτερη η Κορωνίδα Κοιλάδας στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισε τον Πόρο με σκορ 4-1. Οι
γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο έκανα πολλά λάθη με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Αλεξανδρή έγιναν πιο επιθετικοί και κατάφεραν μέσα σε 16 λεπτά να πετύχουν τρία τέρματα και να «καθαρίσουν» τον αγώνα.

Με γκολ ξεκίνησε ο αγώνας και μόλις στο 4΄λεπτό ο Ζώρας με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Ταλαμπέκο ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Μουράτη , πλάσαρε και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 11΄λεπτο η Κορωνίδα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν δυνατό σουτ του Σ.Μπάζου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αιβακιώτη.
Δύο λεπτά αργότερα νέα μεγάλη φάση με τον ίδιο πρωταγωνιστή ο οποίος σούταρε από το ημικύκλιο της περιοχής αναγκάζοντας τον Αιβαλιώτη να κάνει μεγάλη απόκρουση στην αριστερή του γωνία .
Στο 28΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Τσίτσι στον Σ.Μπάζο αυτός βγήκε απέναντι στον Αιβαλιώτη ο οποίος πλάσαρε για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
Στο 30΄λεπτο η Κορωνίδα έκανε το 1-1 όταν ο Παπασταύρου έβγαλε σέντρα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Γιαννακόπουλος πήρε κεφαλιά και ο Αιβαλιώτης απέκρουσε δύσκολα  και στην επαναφορά ο Σχοινάς με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1.
Στο 37΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Abourahmane φάνηκε να ανατρέπει επιθετικό των φιλοξενούμενων.
Στο 40΄λεπτό πλασέ από αριστερά του Γιαννακόπουλου μπλόκαρε  δύσκολα ο Αιβαλιώτης.
Στο 41΄λεπτό πολύ μεγάλη φάση για τον Πόρο όταν ο Ζώρας με πάσα έβγαλε τον Καλυβόπουλο απέναντι από τον Μουράτη που πλάσαρε αλλά ο τερματοφύλακας της Κορωνίδας μπλόκαρε την μπάλα αποσοβώντας σίγουρο γκολ.
Στο 44΄λεπτό κεφαλιά του Σ.Μπάζου ύστερα από κόρνερ του Κ.Μπάζου η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αιβαλιώτη.
Στο 54΄λεπτό ο Παπασταύρου με φάουλ έστειλε την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι , εκεί πετάχτηκε ο Σ.Μπάζος και με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Στο 57΄λεπτό ο Παπασταύρου ύστερα από τραγικό λάθος του Ράντη πλάσαρε από πλάγια τον Αιβαλιώτη κάνοντας το 3-1.
Στο 61΄λεπτό ο Αλεξανδρής ύστερα από ωραίο συνδυασμό με τον Γιαννακόπουλο με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 4-1.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Μουράτης, Λάμπρου, ( 24΄Γιαννακόπουλος), Cuni, Οψιμούλης, Abourahmane, Μέγας, Σ.Μπάζος, Τσίτσι, Σχοινάς,  ( 64΄Κουτσαύτης), Παπασταύρου ( 73΄Κωτσαράς), Κ.Μπάζος ( 46΄Αλεξανδρής).
Πόρος, : Αιβαλιώτης, Μαρώτος ( 85΄Τσαρούχας), Καπετανκωσταντής, Ράντης, Βλάχος ( 11΄Dhimo), Ζώρας, Καλυβόπουλος, Καραμάνος, ( 52΄Mouho), Κουβάτσος, Κουρής, Ταλαμπέκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates