Social Icons

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

"Κράμα" πρωταθλήτριας η Κορωνίδα Κοιλάδας στο Λυγουριό. Κέρδισε τον Αριστείωνα στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 1-0.

Με σκόρερ τον Αλεξανδρη ( 11) η Κορωνίδα 1-0 τον Αριστείωνα
Η Κορωνίδα πέρασε από την δύσκολη έδρα του Αριστείωνα Λυγουριού με ένα γκολ πού
πέτυχε ο Αλεξανδρής και έμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με δύο βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο Ερμή Κιβερίου.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή της μπάλας πέτυχαν το γκολ και δεν απειλήθηκαν σε καμία στιγμή από τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Κορωνίδα είχε την κατοχή , δημιούργησε φάσεις για γκολ με κυριότερες την φάση του 47΄λεπτού που έσωσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ  και στην πολύ μεγάλη φάση του 62΄πού ο Λμπρούσης με την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει  στα γήπεδα , είχε διαβάσει την φάση πήρε την κατάλληλη θέση και πρόλαβε το σουτ του Αλεξανδρή.
Οι φάσεις του αγώνα.
Στο 25΄λεπτό κεφαλιά του Μπάζου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 35΄λεπτό η Κορωνίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Παπασταύρου εκτέλεσε φάουλ , η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι , ο Πνευματικός φάνηκε να αποκρούει αλλά έχασε την μπάλα που αποκρούστηκε από το δοκάρι και ο Αλεξανδρής που καιροφυλακτούσε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Στο 47΄λεπτό λάθος του τερματοφύλακα παρενεβλήθει ο Σ.Μπάζος πήρε την μπάλα πλάσαρε και ο Πνευματικός με τα ακροδάχτυλα έδιωξε την μπάλα κόρνερ.
Στο 52΄λεπτό μπαλιά του Τσίτσι στον Σ.Μπάζο αυτός ανάμεσα σε τρεις αμυντικούς κατέβασε την μπάλα με το στήθος βγήκε απέναντι στον Πνευματικό αλλά το σουτ που έκανε ήταν χλιαρό και απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Στο 58΄λεπτό λάθος συνεννόηση του Πνευματικού με τους αμυντικούς η μπάλα έφτασε στον Παπασταύρου που σκόραρε όμως είχε «μπει» στην φάση και ο Σ.Μπάζος ο οποίος υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.
Στο 62΄λεπτό νέα πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα όταν ο Αλεξανδρής ύστερα από λάθος της άμυνας πήρε την μπάλα , πλάσαρε και ο Λαμπρούσης έδιωξε πάνω στην γραμμή σίγουρο γκολ.
Στο 70΄ λεπτό μεγάλη μπαλιά περίπου 35m από το κέντρο του γηπέδου στην περιοχή της Κορωνίδας ο Καζάς βγήκε απέναντι από τον Μουράτη που πλάσαρε για να αποκρούσει εκπληκτικά ο Σπετσιώτης τερματοφύλακας ο οποίος έδειξε την μεγάλη του εμπειρία.
Στο 94΄λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή της Κορωνίδας. Σχεδόν όλη η ομάδα του Αριστείωνα και ο τερματοφύλακας ήταν στην περιοχή , έδιωξαν οι αμυντικοί η μπάλα πήγε στον Μέγα που βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου μόνος του με την εστία αφού δεν είχαν προλάβει να γυρίσουν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας όμως ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα.
Αριστείων Λυγουριού : Πνευματικός, Διδασκάλου, Αλεξανδρόπουλος,( 86΄Ρέκκας),  Γαλάνης, Λαμπρούσης, Καραμάνος, Καραβιάς,( 71΄Οψιμούλης),  Ρούμπος,( 46΄Μεντής),  Bajer, Νέτζια, Καζάς.
Κορωνίδα Κοιλάδας : Μουράτης, Λάμπρου, Κ.Μπάζος, ( 62΄Cuni), Ι.Οψιμούλης, Abourahmane, Μέγας, Γιαννακόπουλος, ( 81΄Κουτσαύτης), Τσίτσι, Σ.Μπάζος, Παπασταύρου  Αλεξανδρής.( 90΄Στάπας ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates