Social Icons

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Θύελλα Σκαφιδακίου-Ο.Φ.Ηλιοκάστρου 0-0.


Για την 16η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου στην Α2 Αργολίδας ο Ο.Φ.Ηλιοκάστρου αναδείχτηκε ισόπαλος στο γήπεδο
της Λέρνας με την Θύελλα Σκαφιδακίου με σκορ 0-0. Είναι ένα σκορ πού αδικεί την ομάδα του Ηλιοκάστρου αφού έχασε τουλάχιστον τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να πετύχει ένα γκολ. Και σε αυτό βέβαια ευθύνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο 23χρονος τερματοφύλακας των γηπεδούχος Γιάννης Σκλαβούνος ο οποίος πραγματικά είχε κατεβάσει τα ρολά και δεν έμπαινε τίποτα.
Οι « μελανόλευκοι» του Στρατή Δεστέ έπαιξαν για άλλη μία φορά καταπληκτικό ποδόσφαιρο ήταν το αφεντικό σε όλο τον αγώνα΄,  δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες , όμως όπως προαναφέραμε βρήκαν έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα πού κράτησε το «μηδέν»  για την εστία του. Η ομάδα του Ηλιοκάστρου είχε και δύο σημαντικές απουσίες αφού έλειπαν δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές του οι τραυματίες Σωτήρης Μπουγιούρας και Παύλος Σαράντος. Επίσης στα θετικά της ομάδας του Ο.Φ.Η. είναι η συμμετοχή ενός νέου ακόμα ποδοσφαιριστή του 14χρονου Ελιάνο Μπερτζεγκάι.

Στο 10΄λεπτό δυνατό διαγώνιο σουτ του Biro έδιωξε εκπληκτικά με τα πόδια στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο Σκλαβούνος.
Στο 16΄λεπτό κεφαλιά του Η.Δαγρέ ύστερα από φάουλ του Κατσάβελα από αριστερά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 25΄λεπτό φάουλ του Κατσάβελα από αριστερά κεφαλιά του Η.Δαγρέ έδιωξαν οι αμυντικοί σωτήρια πάνω στην γραμμή.
Στο 30΄λεπτό δυνατό σουτ του Τσιώρου με τον Σαλογιάννη να κάνει φοβερή απόκρουση .
Στο 40΄λεπτό αντεπίθεση του ΟΦ.Η. με τον Biro πού μπήκε στην περιοχή , εκεί οι αμυντικοί τον τράβηξαν από την φανέλα όμως ο διαιτητής είπε «παίζετε»
Στο 55΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Φράγκου στην πλάτη της άμυνας στον Biro ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Σκλαβούνο του πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Στο 62΄λεπτό σουτ του Κοροντίνη η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
Στο 70΄λεπτό σέντρα του Cuni από δεξιά κεφαλιά ψαράκι του Biro εκπληκτική απόκρουση του τερματοφύλακα και στην επαναφορά νέο σουτ του Φράγκου έδιωξε με νέα εκπληκτική απόκρουση ο Σκλαβούνος σε κόρνερ.
Στο 84΄λεπτό νέα εκπληκτική απόκρουση του Σκλαβούνου σε κόρνερ ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Biro.
Θύελλα Σκαφιδακίου : Σκλαβούνος , Παράσχος, Μιχαλόπουλος, Μπούντρος, Κατσικάρης, Αγιορίτης, Καπετάνος, Μίλης, Τσιώρος, Λιαγκριδώνης, Λαμπάδας.
Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ( Σ.Δεστές) : Σαλογιάννης, Cuni, Μούγιος,( 60΄Κοροντίνης, 85΄Σ.Σαλογιάννης) Τζανής, Δακρές, Α.Περτζεγκάι, Κατσάβελας, Biro , Παπανδριανού, ( 88΄Ε.Περτζεγκάι), Φράγκος, Δορμπάρης.
Η διοίκηση το προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές του Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ευχαριστούν την ομάδα της Θύελλας Σκαφιδακίου για την εξαιρετική φιλοξενία πού επιφύλαξαν στην ομάδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates