Social Icons

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

Ποσειδώνας Διδύμων -Ασκληπιός Επιδαύρου 6-0 με χατ τρικ του Β.Μπροδήμα.


Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον αγώνα ο Ποσειδώνας Διδύμων απέναντι
στον Ασκληπιό τον οποίο και φιλοδώρησε με μισή ντουζίνα γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστή τους αγώνα ο αρχηγός των γηπεδούχων Βαγγέλης Μπροδήμας ο οποίος και πέτυχε τρία γκολ



Στο 6΄λεπτό ο Ποσειδώνας άνοιξε το σκορ όταν ο Κοτσοβός σέντραρε από δεξιά και ο Μπροδήμας  κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ.
Στο 16΄λεπτό ο Ποσειδώνας διπλασίασε τα τέρματα του με σκόρερ πάλι τον αρχηγό του τον Βαγγέλη Μπροδήμα όταν ο Αποστόλου έβγαλε παράλληλη σέντρα από αριστερά , έδιωξαν οι αμυντικοί και η μπάλα στρώθηκε στον Μπροδήμα πού σούταρε για να γίνει το 2-0.
Στο 17΄λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καπετανκωνσταντή η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι άουτ.
Στο 24΄λεπτό ο Α.Αποστόλου με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Καλυβόπουλου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο 26΄λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 4-0  όταν ο Tresa με διαγώνια μπαλιά βρήκε τον Κοτσοβό στην δεξιά πλευρά , αυτός είδε τον Α.Αποστόλου να μπαίνει στην περιοχή , του έστρωσε την μπάλα , το δυνατό σούτ του επιθετικού των γηπεδούχων εξουδετέρωσε με τα πόδια ο Καλυβόπουλος.
Στο 28΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία δια τον Ποσειδώνα να σκοράρει όταν πάλι ο Tresa με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κοτσοβό σε θέση βολής μέσα στην περιοχή πού σούταρε για φύγει η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καλυβόπουλου.
Στο 36΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Πιτσά το σουτ πού έκανε η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από τα δοκάρια του Αποστόλου.
Στο 41΄λεπτό κεφαλιά του Κοτσοβού ύστερα από σέντρα του Μπάρδη από δεξιά η μπάλα έφυσε δίπλα από το δοκάρι άουτ.
Στο 49΄λεπτό ο Μπροδήμας με κάθετη μπαλιά έσπασε το τεχνητό οφσάιντ βγήκε απέναντι από τον Καλυβόπουλο τον απέφυγε με ωραία ντρίπλα όμως η μπάλα έφυγε αρκετό αριστερά σούταρε η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Hida που καιροφυλακτούσε με νέο σουτ έκανε το 4-0.
Στο 53΄λεπτό ο Καλυβόπουλος έδιωξε δύσκολα σουτ του Αποστόλου μέσα από την περιοχή.
Στο 56΄λεπτό κάθετη μπαλιά τουψε Α.Αποστόλου στον Μπροδήμα πού μπήκε στην περιοχή , απέφυγε τον Καπετανκωνσταντή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καλυβόπουλου ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 5-0 και ταυτόχρονα να πετυχαίνει χατ τρικ.
Στο 90΄λεπτό ο Κοτσοβός με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από μπαλιά του Μπροδήμα έκανε το τελικό 6-0.

Ποσειδώνας Διδύμων ( Ν.Μητροσύλης) : I.Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης,( 60΄Ν.Αποστόλου),  Κοτσοβός, Οικονομόπουλος Απ., Κουτσούκος, ( 46΄Μούγιος), Α.Κονδύλης, Δ. Προσύλης, ( 46΄ Ε.Προσύλης), ), Hida, Α.Αποστόλου, ( 85΄Α Οικονομόπουλος), Tresa.

Ασκληπιός Επιδαύρου : Καλυβόπουλος, Λαλιώτης, Βαρβαρέσος, Καπεταν κωσταντής, Μπάκας, Καραμπέτσος,Πιτσάς, Μπαβέλας, Αχλαδιώτης, Νάτσης,( 70΄Μπινιάρης).  Δουβλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates