Social Icons

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Με σκόρερ τον Κέλλη η Κορωνίδα Κοιλάδας κέρδισε 1-0 την Ενωση Λέρνας στο ντέρμπι της αγωνιστικής.


Η Κορωνίδα Κοιλάδας ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι
της 18ης αγωνιστικής επικρατώντας της  Ενωση Λέρνας (1-0) στο γήπεδο της Κοιλάδας. Το γκολ πού έκρινε τον αγώνα πέτυχε μόλις στο 10΄λεπτό ο Κέλλης από την άσπρη βούλα . Με την νίκη αυτή οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με τους σημερινούς αντιπάλους τους δώδεκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος.  
Στον σημερινό αγώνα μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο δυνατός αέρας ο οποίος δεν άφησε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο . Από την αρχή φάνηκε ότι όποιος πετύχαινε πρώτος γκολ αυτός και θα έπαιρνε σε μεγάλο βαθμό το τρίποντο.

Με την πρώτη φάση στο 10΄λεπτό η Κορωνίδα Κοιλάδας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ όταν ο Σχοινάς  έβγαλε παράλληλη σέντρα από δεξιά και ενώ η μπάλα πήγαινε προς τον Γιαννακόπουλο πού ήταν έτοιμος να σκοράρει ο Βαρβουλέτος την έπιασε με το χέρι . Το πεντακάθαρο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κέλλης.
Στο 17΄λεπτο μεγάλη ευκαιρία για την Κορωνίδα να διπλασιάσει τα τέρματα της όταν ο Σχοινάς έβγαλε νέα σέντρα από δεξιά , η μπάλα έφτασε στον Γιαννακόπουλο ο οποίος την έστρωσε με το κεφάλι στον Bajer πού πλάσαρε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κατσαούνη άουτ.
Στο 24΄λεπτό δυνατό σουτ του Γιαννακόπουλου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Κατσαούνης στην δεξιά του γωνία.
Στο 34΄λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ενωση Λέρνας να ισοφαρίσει όταν ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο  Αρδάμης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αλευρά.
Στο 45΄λεπτό μετά από ελεύθερο του Αλευρά η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Λέρνας, εκεί φάνηκε να την ελέγχει ο Κατσαούνης όμως πρόλαβε και την τσίμπησε ο Κέλλης και η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.
Στο 56΄λεπο Διαμαντής με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Τριανταφύλλου έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Στο 61΄λεπτό σουτ του Μέγα από το ύψος της μεγάλης περιοχής έδιωξε δύσκολα ο Κατσαούνης.
Στο 66΄λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Κορωνίδας ο Αδάμης έπιασε σούτ με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Αλευρά άουτ.
Στο 70΄λεπτό κεφαλιά του Α.Σαλαπάτα η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αλευρά.
Η διαιτησία του Καπετάνου αλλά και των δύο βοηθών ήταν άριστη.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Κ.Κλάδης) : Αλευράς, Κωτσαράς, Κουκλάς ( 70΄Α.Οψιμούλης) , Ι.Οψιμούλης, Κουτσαύτης, Μέγας, Ι.Γιαννακόπουλος, Τσίτσι, Σχοινάς, ( 90΄Ντούβαλης), Κέλλης, ( 81΄Παπασταύρου), Bajer( 85΄Kala).
Ενωση Λέρνας ( Χρ.Αγγελόπουλος) : Κατσαούνης, Διαμαντής, Πίτρης, Μπόμπος,( 85΄λ.τρ Φ. Σαλαπάτας),  Κατσίρης,Τριανταφύλλου, Κιρβαλίτζε, Αρδάμης, Βαρβουλέτος , Α.Σαλαπάτας, Κολιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates