Social Icons

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Μόνος στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα ο Ο.Φ.Η. ύστερα από την νίκη με 3-0 επί της ομάδας των Λευκακίων.



Ο Ο.Φ. Ηλιοκάστρου ( φωτό)  παίζοντας σοβαρά  την Κυριακή το απόγευμα και κέρδισε
στο γήπεδο του Δρεπάνου την νεανική ομάδα των Λευκακίων  με σκορ 3-0 και παραμένει μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ύστερα από την απώλεια βαθμών πού είχε ο Λυγκεύς. Η ομάδα του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου ήταν άριστα στημένη από τον προπονητή της Στρατή Δεστέ ο οποίος είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να μπουν με πάθος  από τα πρώτα λεπτά του αγώνα αφού ήξεραν ότι απέναντί τους είχαν να αντιμετωπίσουν μία πολύ καλή νεανική ομάδα με ένα πολύ καλό προπονητή  πού το 90% απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές πού η ηλικία τους είναι 16 και 17 ετών .    

Στο 15΄λεπτό σέντρα του Σαράντου από δεξιά , προβολή του Μπουγιούρα μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νταντή.
Στο 20΄λεπτό σουτ του Σαράντου από πλάγια η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 25΄λεπτό ο Ο.Φ.Η. έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Κατσάβελας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά , ο Η.Δαγρές έπισε κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει δύσκολη απόκρουση στην γωνία του.
Στο 33΄λεπτό ο Ο.Φ.Η. άνοιξε το σκορ όταν ο Κατσάβελας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μπουγιούρας με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-1.
Στο 38΄λεπτό ο Ο.Φ.Η. πέτυχε γκολ με τον Μπουγιούρα όμως σωστά ακυρώθηκε από τον διαιτητή Τσιτουρίδη.
Στο 40΄λεπτό ωραίος συνδυασμός Περτζεγκάι-Φράγκου σέντρα του τελευταίου στο δεύτερο δοκάρι , κεφαλιά του Biro ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νταντή.
Στο 48΄λεπτό ο Ο.Φ.Η. διπλασιάζει τα τέρματά του όταν ο Biro εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά , ο Η Δαγρές έπιασε κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, απέκρουσε ο Νταντής δύσκολα και στην επαναφορά ο Σαράντος με προβολή  έκανε το 0-2.
Στο 52΄λεπτό σουτ του Φράγκου έξω από την περιοχή η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ.
Στο 72΄λεπτό ο Δωρής ανατράπηκε από τον Τζανή μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Τσιτουρίδης έδωσε την εσχάτη των ποινών. Το εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Σαλογιάννης έπεσε στην σωστή γωνία και απέκρουσε.
Στο 84΄λεπτό ο Κατσάβελας με σούτ έκανε το 0-3.
Στο 86΄λεπτό σέντρα του Δ.Δεστέ στην περιοχή σούτ του Biro έδιωξε σωτήρια ο Νταντής.

Λευκάκια : Νταντής, Π.Κωστόπουλος,(60΄ Ι. Κωστόπουλος) , Τσίρος, ( 60΄Κουτάλης), Ζιάκος, Buzdra, Μπόμπος, Malluta, Καζολιάς, Δωρής, Καββεζος.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ( Σ.Δεστές) : Σαλογιάννης, Cuni,( 85΄Δ.Δεστές),  Κατσάβελας, Τζανής, Δαγρές, Περτζεγκάι, Δορμπάρης, Biro, Μπουγιούρας, ( 85΄Παπανδριανού), Φράγκος, ( 54΄Νικεδήμας), Σαράντος, ) 76΄Μούγιος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates