Social Icons

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Κορωνίδα Κοιλάδας : Για την νίκη το Σάββατο απέναντι στον Τροιζηνιακό. Ευχαριστήριο της διοίκησης στους φιλάθλους.


Εβδομήντα δύο ώρες μετά τον προημιτελικό αγώνα του κυπέλλου Αργολίδας όπου
η 
 προκρίθηκε στα πέναλτι απέναντι στον Παναργειακό καλείται να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Τροιζηνιακού ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο γήπεδο της Κοιλάδας.
Ο Κώστας Κλάδης μπορεί να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών αλλά αυτό που αντιμετωπίζει είναι η κούραση από τους συνεχής αγώνες Κυριακής Τετάρτης και τώρα Σαββάτου. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο αγώνας του κυπέλλου κρίθηκε μετά από 120 λεπτά . Ήδη την επομένη του αγώνα ( Πέμπτη) ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Σπύρος Νικολάτος είχε πολύ δουλειά αφού όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα «μαγικά» του χέρια ώστε να είναι έτοιμοι για τον Σαββατιάτικο αγώνα.



Η διοίκηση της Κορωνίδας καλεί τους φιλάθλους να σταθούν για μία ακόμα φορά όπως στον αγώνα του Κυπέλλου να σταθούν και να ενισχύσουν την ομάδα για να πανηγυρίσουν μία ακόμα νίκη που θα κρατήσει την ομάδα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

"Ο Α.Ο.Κορωνίς Κοιλάδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους του φιλάθλους μας πού βρέθηκαν την Τετάρτη στο γήπεδο για την κόσμια συμπεριφορά τους και με τις φωνές τους δημιούργησαν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα που είχε σαν αποτέλεσμα την πρόκριση της ομάδας απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παναργειακός.
Το ίδιο θέλουμε και στον επόμενο κρίσιμο αγώνα πού είναι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδό μας με αντίπαλο την ομάδα του Τροιζηνιακού.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates