Social Icons

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ατρόμητος Κρανιδίου-Φαβιέρος Μεθάνων 5-0

Την νίκη με 5-0 κατέκτησε ο Ατρόμητος Κρανιδίου στο γήπεδο της Κοιλάδας με αντίπαλο
τον Φαβιέρο Μεθάνων. Ο αγώνας δεν αντέχει κριτικής καθώς πρώτον η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανείς σε όλους τους τομείς  και δεύτερον οι φιλοξενούμενοι παρατάχτηκαν στην σέντρα με εννέα ποδοσφαιριστές στο αρχικό τους σχήμα .
Με γκολ από τα αποδυτήρια (2΄)ξεκίνησε ο αγώνας όταν ο Μπάζος από αριστερά έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μολάι με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το 2-0 έγινε στο 24΄λεπτό ο Μπάζος με πολύ ωραία ενέργεια πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων μπήκε μέσα αφού απέφυγε τρείς αμυντικούς και με αριστερό πλασέ έκανε το 2-0.Στο 35΄λεπτό ο Χαλούβας πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή προχώρησε και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 50΄λεπτό ο Μπάζος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Σέιντο με…. την πλάτη έκανε το 4-0. Το σκορ έκλεισε στο 80΄λεπτό όταν σέντρα του Μπάζου από αριστερά ο Χαλούβας ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το τελικό 5-0.
Ατρόμητος Κρανιδίου : Στάπας, Σαράντος, Παπασταύρου, ( 46΄Μπαλαμπάνης), Ελένης, Σκαλτσάς,( 46΄Καλαμαράς),  Σέιντο, Kala, ( 46΄Βλάχος), Χαλούβας, Μολάι, Μπάζος, Μπίμπας. ( 46΄Χότζα).

Φαβιέρος : Αιβαλιώτης, Δημητρίου, Μπόγρης, Ντόνι, Λάμπρου, Εμμανουήλ, Φλαμπούρης , Λαζάρου, Αποστόλης, Μαρόκος, Αντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates