Social Icons

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ματσάρα και νίκη του Αργοναύτη μέσα στα Δίδυμα επί του Ποσειδώνα με 4-3. Πολλά παράπονα των γηπεδούχων για την διαιτησία.

Φωτό Αρχείου
Μεγάλο παιχνίδι απόλαυσαν για μια ακόμη φορά
στα Δίδυμα, όσοι τυχεροί παραβρέθηκαν στο γήπεδο. Μπορεί η ομάδα του Ποσειδώνα να έχασε τη νίκη, πάλι μέσα από τα χέρια της, όμως αποζημιώθηκαν βλέποντας 7 γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και  μια εξέλιξη του σκορ, που σπάνια συναντάμε σε γήπεδα. Τελικό σκορ 3-4 με την ομάδα του Αργοναύτη, να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ της νίκης, που σημειώθηκε στο 95' και την διατηρεί, σε απόσταση τεσσάρων  βαθμών από την πρωτοπόρο Ένωση Λέρνας                       
Το παιχνίδι ξεκίνησε επεισοδιακά, εξ αιτίας μιας αψυχολόγητης αντίδρασης του Δριμούρα, να βρίσει την κερκίδα με προκλητικό τρόπο, μπροστά στον έναν βοηθό. Οι φίλαθλοι και ο πάγκος, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βοηθό, ο οποίος αρκέστηκε σε ένα, σχεδόν ειρωνικό, ¨"ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ"...
Η συνέχεια ήταν ιδανική για τον Αργοναύτη. Στο 3' ο Δριμούρας από πολύ κοντά, πλάσαρε σε κενή εστία και έκανε το 0-1. Το γήπεδο ξεσηκώθηκε από τις διαμαρτυρίες εναντίον του βοηθού, βλέποντας τον παίκτη που θα έπρεπε να αποβληθεί να σκοράρει. Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από 5' ο Κάπλατζης με τον Δριμούρα, φεύγουν από εμφανέστατη θέση οφ σάιντ, ο πρώτος γίνεται κάτοχος της μπάλας, και πανεύκολα κάνει τον Δριμούρα για δεύτερη φορά σκόρερ. Το γήπεδο πήρε φωτιά, εναντίον του ίδιου βοηθού, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για 10 περίπου λεπτά. Με παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, συνεχίστηκε με τον Ποσειδώνα να προσπαθεί να αντιδράσει και τον Αργοναύτη να παγώνει το παιχνίδι, με σκοπό να ελέγξει το ρυθμό. Σιγά- σιγά, ο Ποσειδώνας κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, άρχισε να απειλεί και στο 40' κέρδισε πέναλτυ μετά από ανατροπή του Κέλλη, από τον Λάσκαρη. Το χτύπησε ο ίδιος ο Κέλλη και μείωσε σε 2-1, σκορ που οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.  
Η έναρξη του β' ημιχρόνου, είχε τον Σ. Κονδύλη στη θέση του νεαρού Δαγρέ και έτσι η ομάδα των Διδύμων, έδωσε πιο επιθετικό τόνο στο παιχνίδι της. Παίζοντας με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό, κατάφερε με τον Μπροδήμα να ισοφαρίσει στο 48', βάζοντας φωτιά στην εξέδρα αλλά και στο ματς. Το επιθετικό κρεσέντο συνεχίστηκε και η πίεση απέφερε ένα ακόμη γκολ από τον Κέλλη, ο οποίος μετά από εκπληκτική ενέργεια των Κοτσοβού και Μπροδήμα, σλάλομ του τελευταίου ανάμεσα από τρείς  αμυντικούς, και πάσα στον σκόρερ, που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του.     Το ρολόι έδειχνε 62' και όλοι πίστεψαν ότι η κακοδαιμονία που είχε ο Ποσεοδώνας στα  δύο προηγούμενα ματς, ήταν παρελθόν. Δυστυχώς, οι επόμενες τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να γίνει το 4-2 δεν αξιοποιήθηκαν και ο Αργοναύτης δεν άργησε να αντιδράσει. Άνοιξε το παιχνίδι του και προσπάθησε να χτυπήσει από τα πλάγια, αλλά και φέρνοντας τη μπάλα με μεγάλες μπαλιές στην άμυνα των γηπεδούχων, η οποία δεν φημίζεται για την σταθερότητά της. Έτσι, τα διαδοχικά λάθη των αμυντικών, έφεραν ένα πέναλτι από ανατροπή του Νέντζα από τον Ρασσιά, , το οποίο εκτέλεσε ο Κάπλατζης αλλά απέκρουσε ο εκπληκτικός χτες Χρήστου, ανεβάζοντας την ψυχολογία των συμπαικτών του. Η συνέχεια όμως, επεφύλασσε κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις. Ενώ το σκορ δεν έγινε 4-2 με τις κλασσικές ευκαιρίες των Κέλλυ και Μπροδήμα, ένα νέο τραγικό λάθος σε γύρισμα του Μέλσι στον Χρήστου, έδωσε τη δυνατότητα στον Αργοναύτη με τον Πάρη Κάπλατζη να ισοφαρίσει. Το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν πολύ εύκολα στην περιοχή και κάθε φάση να μυρίζει γκολ. Στο 92' ο Μπροδήμας σε τετ α τετ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λάσκαρη και στο 94' ο Κουτσούκος με τον Ρασσιά δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν έγκαιρα τη μπάλα, με αποτέλεσμα ο Φρέντ να σουτάρει να αποκρούσει ο Χρήστου αλλά ο επερχόμενος Πάρης Κάπλατζης να την στείλει στα δίχτυα, κάνοντας το τελικό 3-4.       Οι φίλαθλοι έφυγαν με την πικρία μιας εντελώς άδικης ήττας από το γήπεδο, όμως αναγνώρισαν την εκπληκτική προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ποσειδώνα να γυρίσουν ένα χαμένο παιχνίδι, οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι το τέλος, αφού η γνωστή τους αδυναμία, παραμένει. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει πολλά περισσότερα πράγματα, αν μπορούσε να βελτιώσει την αμυντική της συμπεριφορά.
Ποσειδώνας Διδύμων : Χρήστου, Μπροδήμας, Μπάρδης, Κοτσοβός, Α.Κονδύλης ,( 62΄Ρασσιάς),  Κουτσούκος, Κέλλης, Κοροντίνης, Μέλση,( 82΄Οικονομόπουλος),  Tresa, Δαγρές.( 46΄Σ.Κονδύλης).
Αργοναύτης Νέας Κίου ( Λ.Κούρος) : Λάσκαρης, Διαμαντής , Ευσταθίου, ( 61΄Βαρβουλέτος), Χ.Κάπλατζης, Μπούκουρης, Ισούφι, Τσουρδίνης, Fred, Δριμούρας, ( 61΄Μανέτας), Π.Κάπλατζης, Νέτζια.( 89΄Χαιμάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates