Social Icons

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου-Θύελλα Σκαφιδακίου 1-0.

Άλλο ένα τρίποντο για την ομάδα του Στρατή Δεστέ απέναντι
στην Θύελλα Σκαφιδακίου με σκορ 1-0. Η ομάδα του Ηλιοκάστρου με σημαντικές ελλείψεις στην αρχική της ενδεκάδα ( Νικεδήμας, Η.Τζανής Μέλλος), βρήκε απέναντί της ένα εκπληκτικό τερματοφύλακα τον Σκλαβούνο ο οποίος κράταγε το «μηδέν» στην εστία του και νικήθηκε μόνο από ποιόν άλλο? Το Biro.
Στον 20΄λεπτό κόρνερ του Κατσάβελα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι ο Σαράντος με κεφαλιά γύρισε στο πέναλτι πλασέ του Biro έδιωξε δύσκολα ο Σκλαβούνος.
Στο 30΄λεπτό σέντρα-σουτ του Σαράντου έδιωξε εκπληκτικά στο παραθυράκι του ο Σκλαβούνος.
Στο 32΄λεπτό κάθετη μπαλιά του Δορμπάρη έβγαλε τον Σ. Μπουγιούρα απέναντι στον Σκλαβούνο πού πλάσαρε και έδιωξε για ακόμα μία φορά ο εκπληκτικός τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 40΄λεπτό νέα σέντρα-σουτ του Δ. Μπουγιούρα έδιωξε δύσκολα ο Σκλαβούνος.
Στο 42΄λεπτό σουτ του Τσιώρου μέσα από την περιοχή ό Σαλογιάννης με φοβερή απόκρουση έδιωξε την μπάλα.
Στο 60΄λεπτό σέντρα του Κατσάβελα από δεξιά καρφωτή κεφαλιά του Σωτήρη Μπουγιούρα έδιωξε δύσκολα ο Σκλαβούνος.
Στο 70΄λεπτό ΓΚΟΟΛΛ για τους γηπεδούχους όταν  ο Biro με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 85΄λεπτό σέντρα του Δ.Μπουγιούρα από δεξιά , μπερδεύτηκαν η αμυντικοί των φιλοξενούμενων με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα και την τελευταία στιγμή να διώχνει ο Σκλαβούνος.

Ο επόμενος αγώνας για τους «μελανόλευκους» είναι το Σάββατο στις 3 με τον  Πανιώνιο Δαλαμανάρας στο γήπεδο της Αγίας Τριάδας με τον Στρατή Δεστέ να πονοκεφαλιάζει για τις απουσίες των Παπανδριανού και Ηλία Δαγρέ.

Ο.Φ.Ηλιοκάστρου ( Σ. Δεστές) : Χ.Σαλογιάννης, Δ.Μπουγιούρας, Κατσάβελας, Παπανδριανού,Δαγρές, Περτζεγκάι, Δορμπάρης, Biro, Σ.Μπουγιούρας, ) 90΄Δεστές), Φράγκος, Σαράντος., ( 79΄Σ.Σαλογιάννης).
Θύελλα Σκαφιδακίου : Σκλαβούνος, Ν. Παράσχος, Λέρμας, Μπούντρος, Κουλός, Παπαγεωργίου, Λιαγκριδώνης, Μαρουδής, ( 75΄Κατσικάρης), Τσιώρος, Λαμπάδας, Αγιορίτης ( 58΄Α.Παράσχος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates