Social Icons

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Ενωση Ερμιονίδας "Λαβωμένη " αναχωρεί για Μυτιλήνη



Χωρίς τούς βασικούς
 Σκεντεράι, Παπαϊωάννου πού είναι τιμωρημένοι και τους  Αποστολίδη ,και Παναγιώτου πού είναι τραυματίες  αναχωρεί την Παρασκευή ( 07/04) το απόγευμα από την Ερμιόνη η Ένωση Ερμιονίδας για την Μυτιλήνη όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Αιολικό για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής. Επίσης τραυματίας είναι και ο Γιώργος Τριμπόνιας ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. 

Με προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης την Παρασκευή το πρωί ( 07/04) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Αιολικό ( 09/04 16:00) .

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε ότι η αποστολή θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές πού είναι οι εξής:
Πονηρός, Στεφανίδης, Καραλής, Σελμανάι, Νώτης, Σαμαράς , Κιοσσές, Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας, Χατζηαποστόλου , Βιρβίλης , Αποστόλου, Τζιέρης , Σαλταπίδας, Μπούρας, Σχοινάς, Τσόφλιος, και Κανταρτζής.
Εκτός αποστολής τέθηκαν οι τιμωρημένοι με κάρτες Ανδρέας Παπαϊωάννου και Λόνι Σκεντεράι ,οι τραυματίες Αποστολίδης, Παναγιώτου , Στεργίου  όπως και οι, Μερτύρης, Διαμαντής ,  και Λαζάρου.


Η αποστολή θα αναχωρήσει από την Ερμιόνη στις 6 το απόγευμα για το λιμάνι του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates