Social Icons

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ηττα σόκ της Κορωνίδας στην Κοιλάδα από τον Πανασιναικό με 2-1.



Στο 30΄λεπτό ο Λάσκαρης αποκρούει πέναλντι του Τσακάλη.

 Την ήττα με 2-1 γνώρισε η Κορωνίδα Κοιλάδας
στην έδρα της από τον Πανασιναικό για την 24η αγωνιστική σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα. Οι γηπεδούχοι για μία ακόμα αγωνιστική είχαν πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών όπως των Τασσιόπουλου, Μέγα, Cuni και Κοροντίνη.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε κάτι καλό όπως ήταν και όλη η εικόνα του αγώνα  , όμως στο δεύτερο ημίχρονο αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο και το σκορ εις βάρος της έπαιξε καλύτερα και δικαιούνταν τουλάχιστον το «Χ».
Στο 16΄λεπτό σε σουτ του Κώστα Μπάζου από δεξιά η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος των δοκών του Νικολίτσα και έφυγε άουτ.
Στο 30΄λεπτό ο Κουτσαύτης ανέτρεψε τον Toppali στην περιοχή και το ολοκάθαρο πέναλτι δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Τσακάλης αφού ο Λάσκαρης έπεσε σωστά στην δεξιά του γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 33΄λεπτό οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν νέο πέναλτι όταν ο Κάλα κοντραρίστηκε με τον Καραβιά στην περιοχή και έπεσε κάτω όμως ο  διαιτητής Δρούζας είπε «παίζεται».
Στο 45΄λεπτό η Κορωνίδα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές γιατί αποβλήθηκε ο Cojocaru με δεύτερη κίτρινη κάρτα .
Και σαν να μην έφτανε η αποβολή για τους γηπεδούχους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καραβιάς με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ παγώνοντας τους ελάχιστους θεατές πού ήταν στο γήπεδο.
Στο 65΄λεπτό ο Bajer εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.
Στο 67΄λεπτό νέα ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους όταν ο Topalli με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.
Στο 75΄λεπτό σούτ του Γιαννακόπουλου έφυγε άουτ.
Στο 79΄λεπτό κεφαλιά του Κώστα Μπάζου η μπάλα πήγε πάνω στον τερματοφύλακα.
Στο 80΄λεπτό η Κορωνίδα κέρδισε πέναλτι όταν ο Bajer γύρισε την μπάλα στην περιοχή και χτύπησε σε χέρι αμυντικού. Την «εσχάτη» των ποινών εκτέλεσε ο Bajer μειώνοντας σε 1-2 όπου ήταν και το τελικό σκορ.
Κορωνίδα Κοιλάδας ( Γ.Χορμής) : Λάσκαρης, Κουτσαύτης, Γιαννακόπουλος, Κωτσαράς, Sallaku, Julian, Σ.Μπάζος, Κ.Μπάζος, Χριστόπουλος( 66΄Μπούκουρης), Bajer, Cojocaru.

Πανασιναικός ( Χάρης Σταυρόπουλος) : Νικολίτσας, Shkreli,( 90΄Belba) , Κωστόπουλος,( 76 Τσαβδαράς),  Γιάνσεν,( 56΄Παπασαραντόπουλος),  Καββέζος, Temelkov, Topalli, Παπαδημιτρίου, Καραβιάς, Τσακάλης, Βλαντούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates