Social Icons

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ SKY RUNNING SERIES 2017. ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ.


Άνοιξε η αυλαία του Ελληνικού
πρωταθλήματος SKYRUNNINGSERIES by SALOMON το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε,με τον πρώτο αγώνα TAYGETOS CHALLENGEνα διεξάγεται στην πανέμορφη Καρδαμύλη για όγδοη συνεχή χρονιά και να συγκεντρώνει όπως κάθε χρόνο πάνω από 500 αθλητές, οι οποίοι με τον ανοιξιάτικο καιρό συμμαχό τους έζησαν μοναδικές στιγμές σ’ αυτό το αθλητικό διήμερο.


ToTAYGETOSCHALLENGE by SALOMON περιλαμβάνει 4 αγώνες, τον Μαραθώνιο βουνού 37,4χλμκαι 2300m θετικής και αρνητικής υψομετρικής διαφοράς αντίστοιχα.Μια διαδρομή με αρκετά τεχνικά κομμάτια, μεγάλες ενναλαγές κλίσεων και μέρη που συνθέτουν μοναδικές εικόνες. Τον αγώνα των 21 χλμ και των 5 χλμ οι οποίοι διεξάγωνται την Κυριακήαλλά στο πρωτάθλημα μετράει μόνο ο Μαραθώνιος αγώνας στη βαθμολογία. Το Σάββατο το μεσημέρι διεξάγεται ο αγώνας VERTICALRACE μόλις εξακοσίων (600) μέτρων με 20% κλίση (!!!) που συνυπολογίζεται με τους αγώνες της Κυριακής στην τελική κατάταξη.
Στον μαραθώνιο αγώνα  1ος το νήμα έκοψε ο περσινός πρωταθλητής και κάτοχος του ρεκόρ της διαδρομής Δημήτρης Θεοδωρακάκος με χρόνο 3 ώρες και 40 λεπτά. 2ος ακολούθησε ο Αλέξης Καμπουρόπουλος και 3ος ο Σταύρος Στεφανής
Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η επίσης περσινή πρωταθλήτρια Γλυκερία Τζιατζιά με χρόνο 4 ώρες και 7 λεπτά κάνοντας και νέο ρεκόρ διαδρομής 2η ακολούθησε η Δήμητρα Μπίκα

και 3η η Τζίνα Galetti.

Σ’ αυτό το συναρπαστικό αθλητικό διήμερο συμμετείχαν και οι Δρομείς Ερμιονίδας “Summit runners με τις συμμετοχές των Ευστρατίου Ιωάννη, Γκιρτάκη Τάσο, Τσιρακόπουλο Ιωάννη και Χατζησταύρου Σταμάτη οι οποίοι έτρεξαν τον Μαραθώνιο αγώνα των 37,4 χλμ την Κυριακή με πολύ καλή παρουσία και το Vertical raceτο Σάββατο.
Στην παρθενική του παρουσία σε μαραθώνιο ορεινού τρεξίματος ο Χατζησταύρου κατάφερε να τερματίσει στην 12η θέση γενικής και 2η θέση στηνκατηγορία ανδρών 18-29 ετών ολοκληρώνοντας τον μαραθώνιο σε 4 ώρες και 22 λεπτά. Ο Ευστρατίου τερμάτισε στην24η θέση με χρόνο 4 ώρες και 55 λεπτά. Ο Γκιρτάκης με χρόνο 5 ώρες και 22 λεπτά τερμάτισε 33η στην θέση και ο Τσιρακόπουλος στην 36η θέση με 5 ώρες και 15 λεπτά.

Ο επόμενος αγώνας πρωταθλήματος είναι το  «Μονοπάτι Παρνασσού 24,2 χλμ» στην Αμφίκλεια Φθιώτιδος την Κυριακή 23 Απριλίου. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σ’ όλους τους αθλητές και καλό τερματισμό.

 Υγεία και πάντα επιτυχίες στους αθλητές από την Ερμιονίδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates