Social Icons

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Αργοναύτης Νέας Κίου-Κορωνίδα Κοιλάδας 6-1.

Την συντριβή με σκορ 6-1 γνώρισε
η  Κορωνίδα Κοιλάδας από τον Αργοναύτη Νέας Κίου. Η ομάδα της Κορωνίδας για μία ακόμα αγωνιστική παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με πολύ σοβαρές ελλείψεις λόγω τραυματισμών όπως είναι ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Μέγας  και ο Γιώργος Τασσιόπουλος.
Το σκορ άνοιξε στο 23΄λεπτό  με σούτ του Χατζόπουλου μέσα από την περιοχή ύστερα από μπαλιά του Μακρίδη. Έξι λεπτά αργότερα ο Στ. Μπάζος με κεφαλιά έκανε το 1-1.  Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και στο 46΄λεπτό ο Νέτζια με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λάσκαρη για να γίνει το 2-1. 
Στο 50 λεπτό ο Νέτζια με πλασέ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 3-1 και το δεύτερο προσωπικό γκολ. Στο 60΄λεπτό ο σκόρερ των δυο τερμάτων Νέτζια ήταν ο δημιουργός του τέταρτου γκολ αφού έβγαλε μπαλιά στον Π.Καπλατζη ο οποίος έκανε το 4-1. Στο 65΄λεπτό Mustafaj, Μακρίδης , Χατζόπουλος και Δριμούρας συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 5-1. Το τελικό 6-1 έκανε ο Π.Κάπλατζης στο 70΄λεπτό με πλασέ ύστερα από μπαλλιά του Χατζόπουλου.
Αργοναύτης Νέας     Κίου (Χ.Πούλος): Μπραϊμλάρης,  Βασιλειάδης, Διαμαντής  (60΄ Μακαρατζής),  Χ.Κάπλατζης,    Lendzion,  Mustafaj, , Μακρίδης, Π.Κάπλατζης, Νέτζα (65΄Τσάμης), Χατζόπουλος, Δριμούρας.
Κορωνίδα Κοιλάδας (Γ.Χορμής): Λάσκαρης, Κάλα ,  Κωτσαράς, Κουτσαύτης, Sallaku, ,  Γιαννακόπουλος,  Σ.Μπάζος ,Κ.Μπάζος, Χριστόπουλος,Bajer, Cojocaru.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates