Social Icons

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Ερμιονίδα :Χωρίς Τζιέρη , Σαλταπίδα αλλά με Κιοσσέ στην αποστολή για Πύλο.



Χωρίς τον Αργύρη Τζιέρη και τον

Θανάση Σαλταπίδα οι οποίοι είναι τραυματίες αλλά με τον Γιώργο Κιοσσέ ο οποίος επιστρέφει ύστερα από την μία αγωνιστική λόγω τιμωρίας θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου για την Πύλο η αποστολή της Ερμιονίδας για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Τσικλητήρα . Για πρώτη φορά στην αποστολή θα συμμετέχει και ο Μιχάλης Βιρβίλης ο οποίος επέτρεψε στην ομάδα την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Το δελτίο τύπου της Ερμιονίδας.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο της Ερμιόνης η προετοιμασία της Ένωσης Ερμιονίδας για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Α.Ο. Πύλου  ( 19/03 15:00) .
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Κοτταράς  ανακοίνωσε ότι η αποστολή θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές πού είναι οι εξής:
Πονηρός, Στεφανίδης, Βιρβίλης , Παναγιώτου, , Καραλής, Σελμανάι, Σκεντεράι, Νώτης, Σαμαράς , Κιοσσές,  Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Μπούρας, Σχοινάς, Αποστολίδης, Τσόφλιος, και Κανταρτζής.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου όπου θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Πύλου.

Εκτός αποστολής τέθηκαν  οι  τραυματίες Τζιέρης και Σαλταπίδας  όπως και οι Χατζηαποστόλου , Αποστόλου , Μερτύρης, Διαμαντής , Στεργίου, και Λαζάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates