Social Icons

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Α.Ο.Χαλκίς-Ερμιονίδα 3-1

Την ήττα γνώρισε η Ένωση Ερμιονίδα στην
Χαλκίδα από την τοπική ομάδα με 3-1. Η Ένωση προηγήθηκε στο 35΄λεπτό με γκολ του Παπαιωάννου αλλά τέσσερα λεπτά πρίν το φινάλε του ημιχρόνου ισοφαρίστηκε σε 1-1.
Το σκορ άνοιξε η Ερμιονίδα στο 35΄λεπτό με δυνατό σουτ του Παπαιωάννου έξω από την περιοχή.
Στο 38΄λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ πού ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον β΄ βοηθό Νικολάου.
Στο 41΄λεπτό σέντρα του Βαλκάνου και κεφαλιά του Μπακομήτρουμ η μπάλα χτύπησε στον αριστερό μπακ της Ερμιονίδας, Σαμαρά, κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ανέστης με προβολή έκανε το 1-1.
Στο 58΄λεπτό ο  Ντελέκος εκτέλεσε φάουλ και ο Εμέκα που έκανε πολύ μεστό παιχνίδι τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ έκανε το 2-1.
Στο 66' λεπτό  ο Βεζιρτζόγλου ξεχύθηκε στην αντεπίθεση, έκοψε για τον Ανέστη, ο δεύτερος με παράλληλη πάσα βρήκε και πάλι τον Βεζιρτζόγλου στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, κι αυτός με πλασέ έκανε το 3-1.
ΑΟ Χαλκίς : Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης (90' Σάμαρης), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου (92' Ζυγογιάννης), Πολίτης, Βαλκάνος (72' Χατζηστάμου).

Ερμιονίδα: Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης, Νώτης, Παπαϊωάννου, Σκεντεράϊ, Παλαιοπάνος, Τριμπόνιας (79' Σχοινάς), Αποστολίδης, Σελμανάϊ (72' Σαλταπίδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates