Social Icons

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Οι πρώτοι πέντε υποψήφιοι με τον Β.Σιδέρη για την Ε.Π.Σ.Αργολίδας.

Δυναμικά "μπήκε" στον προεκλογικό αγώνα για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Π.Σ.Αργολίδας ο Βασίλης Σιδέρης ανακοινώνοντας μέσα σε διάστημα τριών ημερών τους πέντε πρώτους υποψήφιους. Εκπρόσωποι από όλα τα μήκη και πλάτη του  νομού βρίσκονται δίπλα του για την εξυγίανση του Αργολικού ποδοσφαίρου. 

Η Κορωνίδα Κοιλάδας με τον Παναγιώτη Ηλιού  , ο Κεραυνός Ιρίων με τον Γιάννη Χατζόπουλο , ο Πανασιναικός με τον Γιώργο Μανουσάκη , Ο Δρεπανιακός Αστέρας με τον Γιάννη Βουρνάζο και τελευταίος ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Σκαφιδακίου Νώντας Λέρμας είναι τα πρώτα ονόματα πού δεσπόζουν στην λίστα του Βασίλη Σιδέρη και όπως έχουμε ενημερωθεί σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα δυνατά ονόματα από τον χώρο του Αργολικού ποδοσφαίρου.   

Και εμείς σαν Sport-Ermionida θα είμαστε δίπλα στον Βασίλη Σιδέρη. Άλλωστε δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι ούτε να ......... χάσουμε κάποια διαφήμιση από το blog. 
( Ξέρουν αυτοί τι εννοούμε).

Σας παρουσιάζουμε τους πέντε πρώτους υποψήφιους : 


Ο Νώντας Λέρμας και η Θύελλα Σκαφιδακίου στηρίζει το Βασίλη Σιδέρη .



Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Εν όψη των επερχόμενων εκλογών της ΕΠΣ Αργολίδας είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την απόλυτη στήριξη και τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του  Βασίλη Σιδέρη. Ήταν σαφώς πολύ εύκολη η επιλογή να πω το ΝΑΙ στο Βασίλη Σιδέρη και να αποτελέσω ένα γρανάζι στο μηχανισμό της μεγάλης ΝΙΚΗΣ του, που παίρνει σάρκα και οστά μέρα με τη μέρα. Μια ΝΙΚΗ που θα σημαίνει τη νίκη και την αναγέννηση του Αργολικού ποδοσφαίρου.
Η απόφασή μου αυτή έχει να κάνει με την βαθιά μου πίστη στο όραμα του Β. Σιδέρη για το αύριο του τοπικού ποδοσφαίρου την Αργολίδα, όραμα το οποίο θα φανεί σύντομα με τις προτάσεις μας. Από αυτούς τους ανθρώπους που έχουμε κοινό όραμα, ζητώ και την στήριξη.
Σας ευχαριστώ.

Με τιμή,

Λέρμας  Νώντας (Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Θύελλας Σκαφιδακίου)
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας)

Ο Γιώργος Μανουσάκης υποψήφιος  με Βασίλη Σιδέρη στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας




Φίλοι και Φίλες

Ασχολούμενος από καιρό με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αργολίδας και αφουγκραζόμενος  το κοινό αίσθημα των τελευταίων ετών για αναζήτηση μιας καλύτερης μοίρας για το ποδόσφαιρο της Αργολίδας, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του κ. Βασίλη Σιδέρη και να συμμετέχω ενεργά στην υλοποίηση αυτού του στόχου βάζοντας υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο ΝΙΚΗΣ που δημιουργεί.
Αφού τον ευχαριστήσω πολύ γι αυτή του την πρόταση, θέλω να ζητήσω την στήριξη των ανθρώπων που πιστεύουν πως μπορώ να προσφέρω σε αυτή την κοινή προσπάθεια.
Το προϊόν ποδόσφαιρο στην Αργολίδα επιζητεί καιρό τώρα μια ριζική ανανέωση. Θεωρώ πως προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε όλοι οι συνεργάτες μαζί με τον Βασίλη  Σιδέρη, όπως άλλωστε φαίνεται κι αυτό από τη συστράτευση «νέων» ατόμων που τον στελεχώνουν.
Όλοι μαζί με τον Β.Σιδέρη, δίπλα του και ο Πανασιναικός(Ασίνη),για ένα Αργολικό ποδόσφαιρο δυνατό, καθαρό και άξιο σεβασμού.


Με τιμή,

Μανουσάκης Γεώργιος(Ασίνη)
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας)

Ο Γιάννης Χατζόπουλος υποψήφιος  με Βασίλη Σιδέρη στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας

Φίλες και φίλοι,


Εν όψη των επερχόμενων εκλογών για την ΕΠΣ Αργολίδας η επιζητούμενη ΑΛΛΑΓΗ που ψάχνει η πλειοψηφία των ενασχολούμενων με το Αργολικό ποδόσφαιρο έχει ονοματεπώνυμο. Βασίλης Σιδέρης.

Πιστεύω βαθιά πως αυτός ο άνθρωπος διαθέτει όλα τα προαπαιτούμενα  που απαιτούνται για να καταφέρει μαζί με τους συνεργάτες του να ηγηθεί της ΕΠΣ Αργολίδας και να επανέλθει σαν οργανισμός στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας από τον οποίο απουσίαζε.
Γι αυτό και θα είμαι μαζί του σε αυτή την προσπάθεια, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό του και στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή. Θέλω να τον ευχαριστήσω για την πρόταση συνεργασίας προς αυτή την κατεύθυνση, πρόταση που για μένα αποτελεί τιμή.Τιμή και για την ομάδα του Κεραυνού Ιρίων.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ήρθε η ώρα της ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ του Αργολικού ποδοσφαίρου και είμαι σίγουρος πως οι επιλογές των συνεργατών  που κάνει ο κ. Σιδέρης είναι τέτοιες που σηματοδοτούν μια λαμπρή πορεία προς τον επιζητούμενο σκοπό και στόχο.
Θέλοντας από την πλευρά μου να βοηθήσω και εγώ για την επίτευξη αυτού του στόχου, ζητώ την στήριξη των σωματείων που υπηρετούμε όμορες απόψεις και ιδέες.
Σας ευχαριστώ.

Με τιμή
Χατζόπουλος Ιωάννης (Κεραυνός Ιρίων)
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας)

Ο Γιάννης  Βουρνάζος υποψήφιος  με Βασίλη Σιδέρη στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας




Φίλες και φίλοι του Αργολικού ποδοσφαίρου,

Μετά από ώριμη σκέψη και έχοντας πλήρη συνείδηση των ευθυνών που προκύπτουν, είμαι στην ευχάριστη θέση να δηλώσω την στήριξή μου στον κ. Βασίλη Σιδέρη για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας. Αυτό θα το κάνω βγαίνοντας μπροστά, και συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιό του, ορμώμενος από την οικογένεια του Αστέρα Δρεπάνου.
Νομίζω πως η νέα γενιά που ασχολείται με το τοπικό ποδόσφαιρο της Αργολίδας, οφείλει και έχει την υποχρέωση να συμμετέχει στις διαδικασίες αναγέννησής του. Είμαι σίγουρος πως το κέφι και η ενέργεια των «νέων» υποψηφίων σε συνδυασμό με την πείρα καθώς και την τριβή με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των «παλιών» άξιων στελεχών, μπορούν να τολμήσουν και να πετύχουν την ΑΛΛΑΓΗ στο Αργολικό ποδόσφαιρο.
Όλα τα παραπάνω συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του επικεφαλή μας κ. Σιδέρη, στου οποίου το όραμα πίστεψα και στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ΝΕΟ και ΚΑΘΑΡΟ Αργολικό ποδόσφαιρο. Γι αυτό ζητώ την στήριξη των ανθρώπων που επιζητούν μια παρόμοια αλλαγή.



Με τιμή,

Ιωάννης Βουρνάζος
(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας)

Παναγιώτης Δ.Ηλιού : Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με το συνδιασμό του Βασίλη Σιδέρη για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠ.Σ.Αργολίδας. 


Απευθυνόμενος προς την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ερμιονίδας, αλλά και την συνολική ποδοσφαιρική κοινωνία της Αργολίδας, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την κάθοδό μου στις επερχόμενες εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας με τον συνδυασμό του Βασίλη Σιδέρη, τον οποίο και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις.

 Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Σιδέρη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και την άκρως τιμητική γι εμένα πρόταση να στελεχώσω τον συνδυασμό του, ένα συνδυασμό ΝΙΚΗΣ, ώστε να διεκδικήσουμε την αλλαγή στην ηγεσία του Αργολικού ποδοσφαίρου. Μια νίκη που θα σηματοδοτήσει την γενική και ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αργολίδας σε όλα τα επίπεδα. Την ΑΛΛΑΓΗ που ζητά καιρό τώρα η πλειοψηφία των ενασχολούμενων με το Αργολικό ποδόσφαιρο.

 Όντας ενεργό διοικητικό στέλεχος της Κορωνίδας Κοιλάδας από το 2011 ως υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής (ακαδημιών) έως και πέρυσι από την θέση του Προέδρου του συλλόγου, θεωρώ πως έχω συγκεντρώσει την απαιτούμενη εμπειρία ώστε να κάνω το παραπάνω βήμα και να βοηθήσω από το δικό μου μετερίζι, βάζοντας και γω το λιθαράκι μου στην αναγέννηση του πολύπαθου τα τελευταία χρόνια Αργολικού ποδοσφαίρου.

Γι αυτούς τους λόγους και εξαιτίας της απόλυτης εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του επικεφαλή του συνδυασμού κ. Σιδέρη, ζητώ από εσάς, τους παράγοντες των ποδοσφαιρικών σωματείων που έχουμε κοινά οράματα, την στήριξή σας. Για ένα Αργολικό ποδόσφαιρο δυνατό και άξιο σεβασμού τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας. 

Με τιμή,
Παναγιώτης Δ. Ηλιού 


(Υποψήφιος με τον Βασίλη Σιδέρη για την ΕΠΣ Αργολίδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates