Social Icons

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : Η αποστολή για τον αγώνα με την Αχαική.


Με πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα πού
θα την κρατήσει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα αναχωρεί το απόγευμα του Σαββάτου ( 03/12)  για την Πάτρα η αποστολή της Ένωσης Ερμιονίδας . 
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ομάδας η αποστολή θα αναχωρήσει από το γήπεδο της Ερμιόνης στις 3 το μεσημέρι και θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Κώστας Παναγιώτου ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες οι  τραυματίες Μπούρας και Στεφανίδης ενώ δεν θα ακολουθήσουν και οι Καραπάνος, Στεργίου και Μερτύρης.

Το δελτίο Τύπου  

Με την πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Ερμιόνης (10:00) ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ένωσης Ερμιονίδας για το Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην Αχαϊκή  (04/12, 15:00) στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς  στα πλαίσια της ενδέκατης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής ( 3ος όμιλος).
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο προπονητής της ομάδας μας, Θανάσης Στάικος ανακοίνωσε ότι η αποστολή θα ξεκινήσει από την Ερμιόνη στις 15:00 για την Πάτρα και  θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές πού είναι οι εξής:
Πονηρός, Διαμαντής, Τζιέρης, Σαμαράς, Καραλής, Χατζηαποστόλου, Σκεντεράι, Παπαιωάννου, Κιοσσές,  Νώτης , Παλαοπάνος, Παιδάκης, Σελμανάι, Τριμπόνιας, Σχοινάς, Αποστολίδης, Τσόφλιος, και Κανταρτζής.
Εκτός αποστολής βρίσκονται ο τιμωρημένος με κάρτες ( 4 κίτρινες) Παναγιώτου   οι  τραυματίες  Στεφανίδης, Μπούρας και οι Καραπάνος, Μερτύρης, Στεργίου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates