Social Icons

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ενωση Ερμιονίδας : Ανακοίνωσε νέα συνεργασία.

Μία καινούρια συνεργασία ανακοίνωσε αργά
το απόγευμα της Πέμπτης η Ένωση Ερμιονίδας. Πρόκειται για το Κέντρο Φυσικοθεραπείας-Υδροθεραπείας πού βρίσκεται στο Κρανίδι με υπεύθυνη την Δώρα Γαλανοπούλου.

Το Δελτίο Τύπου

Η Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Υδροθεραπείας της κυρίας Δώρας Γαλανοπούλου στο Κρανίδι.
Η κυρία Γαλανοπούλου με τις υπηρεσίες που προφέρει το κέντρο της, θα είναι υπεύθυνη για την αποθεραπεία και την αποκατάσταση των τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.

Την καλωσορίζουμε την οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και ευχόμαστε καλό υπόλοιπο αγωνιστικής σαιζόν.

Λίγα λόγια για το Κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας.

Το νέο κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας μας εισάγει σε μια νέα αντίληψη, με εξατομικευμένα υπεύθυνα προγράμμα ΠΡΟΛΗΨΗΣ – ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ – ΕΥΕΞΙΑΣ και ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα κινησιοθεραπείας, για άτομα με διαγνωσμένες παθήσεις ή υγιή με προδιάθεση για αυτές.
Σκοπός των προγραμμάτων είναι η βελτίωση των συμπτωμάτων, η ανάκτηση του εύρους κίνησης, η διόρθωση της στάσης, η βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής, η μείωση του λιπώδους ιστού, η ανάκτηση της ελαστικότητας, η συνολική ενδυνάμωση του σώματος, η χαλάρωση και η ευεξία, με τελικό αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ζωής του ατόμου.

Τα προγράμματα είναι ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΑ και ειδικά σχεδιασμένα με υπευθυνότητα και συνέπεια, μετά από αξιολόγηση του ατόμου. ΣΤΟΧΟΣ είναι το καλύτερο αποτέλεσμα για την υγεία του ατόμου!


Το νέο κέντρο φυσικοθεραπείας-υδροθεραπείας είναι κατασκευασμένο σε ένα πρωτοποριακό, καθαρό και όμορφο χώρο 200 τ.μ. με ειδικά σχεδιασμένο φωτισμό, κλιματισμό και συνδυασμό χρωμάτων, εξασφαλίζοντας μια ήρεμη και φιλική ατμόσφαιρα για τη διεξαγωγή των προγραμμάτων. Είναι εύκολα προσβάσιμο, λίγα μέτρα από το κέντρο της πόλη ( πίσω από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων)  με ιδιωτικό χώρο parking, ειδικά σχεδιασμένο χώρο για άτομα περιορισμένης κινητικότητας και ειδικά υποστηρικτικά μέσα.

Κύριος γνώμονας των προγραμμάτων είναι η όσο το δυνατόν γρήγορη αποκατάσταση των παθήσεων με υπεύθυνες και αξιόπιστες μεθόδους , καθώς και η πρόληψη των παθήσεων με ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα. Απαραίτητη είναι η συνεργασία με το θεράποντα ιατρό και τις υπόλοιπες ιατρικές ειδικότητες για τη βέλτιστη απόδοση κάθε θεραπείας!

Το κέντρο λειτουργεί 8 χρόνια με πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως υδροθεραπεία σε πισίνα χειροπρακτική και βιοϊατρικό βελονισμό!

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ
 - Manual therapy
 - PNF
 - Θεραπευτική μάλαξη
 - Εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης
 - Υδρομασάζ
 - Υδροθεραπεία σε πισίνα
 - Υδρογυμναστική (Aqua Bike)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates