Social Icons

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Πρώτη ήττα του Πορτοχελιακού στη Λυρκεία . Εχασε από το Μαλανδρένι με 3-2.



Το αήττητο σερί του πρωτοπόρου Πορτοχελιακού σταμάτησε στο γήπεδο της Λυρκείας. Σε ένα αγώνα αντάξιο της θέσης των δύο ομάδων οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με τρείς σημαντικές απουσίες των Memalli, Αβραντά και Γεωργίου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο  πολύ δυνατά και μόλις στο λεπτό μετά από σέντρα του Κοξίδη από δεξιά και με τον Δομάζο εξουδετερωμένο ο Λαζάρου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Στο 14΄λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Πορτοχελιακό να ανοίξει το σκορ όταν μπαλιά του Σπύρου Ζαραφωνίτη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων ο Λαζάρου έγινε κάτοχος της μπάλας , βγήκε τετ α τετ με τον Δομάζο αλλά το πλασέ πού έκανε έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι  άουτ. Οι παίκτες του Μαλανδρενίου βλέποντας τους παίκτες του Πορτοχελιακού να παίρνουν τα ηνία του αγώνα και να παίζουν σκληρά . Στο 36΄ λεπτό σέντρα του Παπαγεωργόπουλου από αριστερά ο
Rrapaj με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0. Άμεση ήταν η απάντηση του Πορτοχελιακού στο γκολ πού δέχτηκε και στο επόμενο λεπτό ( 37΄) ο Νίκος Λαζάρου μετά ασίστ του Σπύρου Ζαραφωνίτη με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο αγώνας ξεκίνησε με σκληρά μαρκαρίσματα από τους γηπεδούχους Στο 49΄λεπτό μετά από βαθιά μπαλιά του Κυριακόπουλου, ο  Καπετάνος έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. 2-1. Στο 68΄λεπτό οι γηπεδούχοι ανέβασαν το σκορ στο 3-1 όταν μετά από λάθος της άμυνας του Πορτοχελιακού ο εξουδετέρωσε το πρώτο σουτ και στην επαναφορά ο Κυριακόπουλος έκανε το 3-1.Οι παίκτες του Πορτοχελιακού δεν πτοήθηκαν από την διαφορά των δύο γκολ εις βάρος τους και προσπάθησαν για το καλύτερο. Στο 88΄λεπτό ο Κοξίδης με κεφαλιά –ψαράκι έκανε το τελικό 3-2.
Θύελλα Μαλανδρενίου  : Δομάζος, Παπαδόπουλος,( 10΄Κουγιάς),  Κωτσιόπουλος, ( 18΄Μαντέσης),  Διαμαντής,( 61΄Δασακλής),  Σ. Παπαγεωργόπουλος, Παπαγεωργίου, Η. Παπαγεωργόπουλος, Rrapaj, Λαμπάδας, Κυριακόπουλος, Σοφ. Καπετάνος.
Πορτοχελιακός  :Σχοινάς, Στρίγκος, Νικεδήμας, Zerja, Λούμης, Sallaku, Σ.Ζαραφωνίτης, Κοξίδης, Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης, Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης, Λαζάρου.( 69΄Σμαρνάρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates