Social Icons

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ηρακλής Ερμιονίδας : Με δύο χρυσά και τρία ασημένια γύρισε από το 3ο Διεθνές Τουρνουά “Spartiates Cup ”



Ο Αθλητικός Σύλλογος Σπαρτιάτες Καλλιθέας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και τον Δήμο Καλλιθέας διοργάνωσε  το 3ο Διεθνές Τουρνουά “Spartiates Cup ” το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016. Στο τουρνουά είχαν την δυνατότητα να αγωνισθούν αθλητές των κατηγοριών :
Mini Juniors ,Juniors B ’,Juniors A ’, Παίδων-Κορασίδων Β’, Παίδων- Κορασίδων
Α’, Εφήβων-Νεανίδων.
Από αυτούς του αγώνες δεν θα μπορούσε να είναι απών και ο Ηρακλής Ερμιονίδας ο οποίος συμμετείχε με έξι αθλητές και επέστρεψε στην Ερμιονίδα με 5 !!!!!!!! μετάλλια.
Συγκεκριμένα ο Αλέξιος Ζαραφωνίτης και η Γκουγκέρτα Τσάνι ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία τους. Μάλιστα είναι μεγάλη τιμή για τα παιδιά αυτά αφού το μετάλλιο τους το έδωσε ο προπονητής της Εθνικής Τζούντο Νίκος Ηλιάδης.
Επίσης η Παναγιώτα Καισοπούλου, ο Αλέξανδρος Καμπούρης και ο Σπύρος Ζαραφωνίτης κατέκτησαν στις κατηγορίες τους το ασημένιο μετάλλιο  και αυτό από τα χέρια του προπονητή της Εθνικής Νίκου Ηλιάδης.
Εμείς να δώσουμε για άλλη μία φορά τα συγχαρητήρια μας στην προπονήτρια του Ηρακλή Ερμιονίδας Φατίμα Μπολατάιβα για το έργο της και όπως έχουμε ξαναγράψει μέσα από αυτό το blog καλά θα ήταν να γίνει και κάποιος αγώνας στην περιοχή μας να γνωρίσει ο φίλαθλος κόσμος το άθλημα αυτό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates