Social Icons

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ερμιονίδα-Α.Ο.Χαλκίς 1-0





Με ένα γκολ πού πέτυχε 13 λεπτά
πριν το φινάλε της συνάντησης η Ερμιονίδα με τον αρχηγό της Γιώργο Κιοσσέ κέρδισε την μαχητική ομάδα του Α.Ο.Χαλκίς με 1-0 .
Στο λεπτό ο Πονηρός μπλόκαρε επικίνδυνο γύρισμα του Εμέκα μέσα από την περιοχή. Στο λεπτό πλασέ του Μπαλού μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πονηρού. Στο 22΄λεπτό σέντρα του Βεζιρτζόγλου από δεξιά ο Μπαλού μπροστά από τον Πονηρό μπερδεύτηκε χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Στο 31΄λεπτό παράλληλη σέντρα του Τσόφλιου από δεξιά η μπάλα πέρασε μπροστά από Τριμπόνια και Σελμανάι πού δεν πρόλαβαν να γίνουν απειλητικοί.  Στο 34΄λεπτό μπαλιά τρύπα του Βεζυρτζόγλου στην πλάτη της άμυνας της Ερμιονίδας στον Μπαλού πού πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Πονηρός σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ντελέκος από δεξιά ο Καραμπάς έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι όμως και πάλι ο Πονηρός μπλόκαρε. Στο 58΄λεπτό ο Παπαϊωάννου με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από κόρνερ του Σελμανάι έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 61΄λεπτό σέντρα του Μπαλού από δεξιά κεφαλιά του Σκαθαρούδη η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 65΄λεπτό απευθείας εκτέλεση του Θωμά έξω από την περιοχή υποχρέωσε τον Πονηρό σε δύσκολη απόκρουση στην αριστερή του γωνιά. Στο 77΄λεπτό  η λύτρωση για τους γηπεδούχους όταν ο Παναγιώτου έβγαλε σέντρα από δεξιά η μπάλα μετά από κόντρες μέσα στην περιοχή έφτασε στον Κιοσσέ που σούταρε η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό των φιλοξενούμενων και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 1-0. Στο 91΄λεπτό πλασέ του Αποστολίδη μέσα στην περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Μητακίδης και στην επαναφορά ο Παναγιώτου με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπαλα πάνω από τα δοκάρια .
ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ. Στάικος ): Πονηρός, Παναγιώτου, Σαμαράς, Τζιέρης Παπαιωάννου , Κιοσσές, ( 80΄Παλαιοπάνος), Σκεντεράι, Παιδάκης , ( 66΄Κανταρτζής), Τσόφλιος,  Σελμανάι ( 60΄Αποστολίδης), Τριμπόνιας.
ΑΟ Χαλκίς ( Α.Αυλωνίτης) : Μητακίδης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος,  Καραμπάς,  Εμέκα,( 74΄Γκιτζαλής),  Σκαθαρούδης,( 78΄Κρόλ),  Ντελέκος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης ,( 85΄Ηλιόπουλος),  Μπαλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates