Social Icons

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε.»





Σύμφωνα με το Νόμο και το καταστατικό της εταιρείας, το
Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε.» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 31ηΟκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ. στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου (αίθουσα εκδηλώσεων), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων με μοναδικό θέμα:
Επαναδιορισμός δύο (2) εκκαθαριστών για την εκκαθάριση και λύση της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας Π.Α.Ε.
Λόγω της μη αποδοχής για τη θέση,του διορισμένου εκκαθαριστή Δημητρίου Μάνου του Αναργύρου, ορκωτού ελεγκτή, κατοίκου Νέας Χαλκηδόνας Αττικής - Κ. Παλαμά 44,ο οποίος ορίστηκε με το από 25Απριλίου 2016 Πρακτικό της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την Επωνυμία «Α.Ε.  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε.», οι μέτοχοι της Π.Α.Ε. θα διορίσουν εκ νέου δύο (2) εκκαθαριστές για την αυτοδίκαιη εκκαθάριση και λύση αυτής.
Σε περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθεί απαρτία για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεως του ανωτέρω θέματος, οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση ιδιαίτερων προσκλήσεων σε Α’ επαναληπτική συνέλευση την 11ηΝοεμβρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 μ.μ., και εφ’ όσον παραστεί ανάγκη σε Β’ επαναληπτική συνέλευση την 22ηΝοεμβρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00 μ.μ., οι οποίες θα λάβουν χώρα επίσης στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου (αίθουσα εκδηλώσεων).
Οι μέτοχοι που θέλουν να πάρουν μέρος στην ως άνω Γενική Συνέλευση, οφείλουν, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες, πριν από την ημερομηνία που θα γίνει η Γενική Συνέλευση, να δηλώσουν στην εταιρεία την συμμετοχή και τον αριθμό των μετοχών τους καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης και να συμμορφωθούν εν γένει με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της εταιρείας.

Κρανίδι Αργολίδας 10/10/2016
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates