Social Icons

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Αγγλικό άρωμα με φινάλε θρίλερ στις Σπέτσες. Μπουμπουλίνα-Ατρόμητος Ναυπλίου 3-5.

Φωτό Αρχείου : Η ομάδα του Ατρομήτου στα Δίδυμα


Άρωμα Αγγλίας με δραματικό φινάλε για τους
γηπεδούχους είχαμε στο γήπεδο των Σπετσών όπου η Μπουμπουλίνα έχασε με το αγγλικό σκορ 5-3 . Η ομάδα στο 83΄λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ με 3-2 και σε έξι λεπτά δέχτηκε τρία γκολ !!!!!

Στο 16΄οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Καιάφα. Στο 31΄ο Μανουλίδης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 40΄οιφιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ με σουτ του Κοσμά μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Δρυμούρας ύστερα από πάσα του Παρεμουζιάν με σουτ έκανε το 2-2. Στο 65΄λεπτό ο Δρυμούρας έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με πλασέ μέσα από την περιοχή πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 83΄λεπτό ο Κοσμάς με κεφαλιά έκανε το 3-3. Στο 86΄λεπτό ο Καλύβας με ατομική προσπάθεια έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους για να κλείσει το σκορ τρία λεπτά αργότερα ο Δ.Μιχαλόπουλος με πλασέ.


ΣΠΕΤΣΕΣ: Μαυροκορδόπουλος, Μπίτρι, Πίτρης, Μέξης (22′ λόγω τρ. Τσάνας), Βιγκλιάρης, Παπαδέας (42′ λόγω τρ. Τριπολιτσιώτης), Μούχο, Πέρρος, Δριμούρας, Μανουλίδης, Παρεμουτζιάν (80′ Σκαβάτσος).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλαλάς, Καλιαμούτος, Μίχος, Συντρίκος, Εμ.Μιχαλόπουλος, Καραμάνος, Δανομάρας (67′ Μαυρόγιαννης), Καϊάφας, Κοσμάς (80′ Δ.Μιχαλόπουλος), Καλυβάς, Γιωργή.

Πηγή : ttps://sport.argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates