Social Icons

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Α.Ο.Π.Ερμιονίδας-Αίολος Κυνουρίας 1-3 σέτ.




Την ήττα με 3-1 σέτ γνώρισε ο Α.Ο.Π.Ερμιονίδας
στο κλειστό της Ερμιόνης με τον Αίολο Κυνουρίας στον πρώτο επίσημο αγώνα της νεοσύστατης ομάδας της Ερμιονίδας. Τα κορίτσια του Νικου Τσαλικιάν έπαιξαν ωραίο βόλεϊ πάλεψαν τον αγώνα και από καθαρή απειρία δεν πήραν την πρώτη νίκη.
Το πρώτο σέτ έληξε με 19-25 για τον Αίολο όμως στην ομάδα του ΑΟΠΕ στοίχισαν πολύ τα χαμένα σερβίς τα οποία  κατέληγαν πάνω στον φιλέ. Στο δεύτερο σετ ο ΑΟΠΕ ανέβασε την απόδοση του και τα σερβίς με αποτέλεσμα να το κερδίσει άνετα  με 25-8.Το ίδιο καλά ξεκίνησε και στο τρίτο σέτ ο ΑΟΠΕ έφτασε να κερδίζει 20-19 και κάπου εκεί τα κορίτσια έπαθαν μπλάκ αουτ και ο Αίολος το  κέρδισε με 20-25. Στο τέταρτο σέτ φάνηκε λίγο η κούραση και η απειρία των αθλητριών του ΑΟΠΕ και οι φιλοξενούμενοι το κέρδισαν άνετα με 23-25.
Εδώ θέλουμε να ενημερώσουμε ότι είδαμε ένα πολύ ωραίο αγώνα αλλά κρίμα πού ήταν πολύ λίγος ο κόσμος για να το παρακολουθήσει. Από τους ανθρώπους του ΑΟΠΕ γίνεται μία πολύ σοβαρή δουλειά και πιστεύουμε ότι σε λίγο χρονικό διάστημα αυτή η ομάδα θα βρίσκεται σε πολύ ψηλές θέσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates