Social Icons

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Πεντάσφαιρος ο Πορτοχελιακός σκόρπισε τον Ολυμπιακό Αργους .





Σε παράσταση για ένα ρόλο ήταν ο
σημερινός αγώνας του Πορτοχελιακού με τον Ολυμπιακό Άργους. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν εκπληκτικό ποδόσφαιρο και φιλοδώρησαν με  πέντε γκολ τον Ολυμπιακό Αργους ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμα τρία τέρματα με τον Σπ, Ζαραφωνίτη και Ι. Ζαραφωνίτη.
Το σκορ άνοιξε στο 13΄λεπτό ο Σπ. Σπ.Ζαραφωνίτης με σούτ ύστερα από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Στο 35΄λεπτό εκπληκτική ενέργεια του Λαζάρου από αριστερά «άδειασε» τον προσωπικό του αντίπαλο τον Ξερούλη  πάσαρε στον Αβραντά  ο οποίος με ένα εκπληκτικό σούτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Κουρλιμπίνη διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Στο 59΄λεπτό ο Ι.Ευ.Ζαραφωνίτης με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ένα λεπτό αργότερα ο Σπ. Ζαραφωνίτης αφού πέρασε και τον Κουρλιμπίνη πλάσαρε ζευγαρώνοντας τα προσωπικά του τέρματα. Το σκορ έκλεισε ο Ι.Εμ.Ζαραφωνίτης με δυνατό αριστερό σούτ μέσα από την περιοχή.
Πορτοχελιακός ( Π.Παπασταύρου) : Σχοινάς, Αβραντάς, Μεμάλι, Ν.Λούμης, Ζέρια, ( 67΄Π. Λούμης), Κοξίδης, Σπ.Ζαραφωνίτης ( 64΄Δημ.Κουτσοποδιώτης), Γιαν Ευ.Ζαραφωνίτης , Λαζάρου ( 55΄Bibo), Γιαν.Εμ.Ζαραφωνίτης , Σαλάχου.
Ολυμπιακός Αργους ( Ν.Μπατάκος) : Κουρλιμπίνης, Δελλής, Ξερούλης, Μπούντρος, Ευστρατιάδης, Μήτσουλας, Λαγός ( 41΄Καλαμαράς), Οικονόμου, Κόκοτας, Κίτος ( 64΄Ξιξής), Κουλός ( 64΄Κουγιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates