Social Icons

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ποσειδώνας Διδύμων-Ερμής Κιβερίου 0-3




Ποδαρικό με το αριστερό έκανε ο
Ποσειδώνας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Αργολίδας αφού έχασε στο γήπεδο του από τον Ερμή Κιβερίου με σκορ 3-0 . 


Η ομάδα του Ποσειδώνα έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε σχέση με την ομάδα της περσινής χρονιάς . Οι προσθήκες του Δημήτρη Χρήστου του  Κέλλη και του Απ. Οικονομόπουλου και σε συνδυασμό με την επιστροφή των  Μπάρδη ,Αργύρη Αποστόλου η ομάδα θα γίνει πιο δυνατή. Πιστεύουμε πώς δύσκολα θα περάσει εύκολα άλλη ομάδα από τα Δίδυμα.  

Η ομάδα του Ερμή Κιβερίου είναι μία πληρέστερη ομάδα σε όλες τις γραμμές και πιστεύουμε πώς ανήκει μία κατηγορία παραπάνω. Έκανε φάσεις όποτε ήθελε και από έλλειψη καθαρού μυαλού δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους ποδοσφαιριστές του και έφτασαν γρήγορα στο 3-0.


Στο 23΄λεπτό ο Μούγιος έδιωξε σωτήρια πάνω στην γραμμή πλασέ του Γκάτση. Ένα λεπτό αργότερα ( 24) ο Γκάτσης βγήκε τετ α τετ με τον Χρήστου όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε με το σώμα. Στο 51΄ ο Καραγκούνης έκανε τη σέντρα από δεξιά , στο πρώτο δοκάρι πετάχτηκε ο Γκάτσης με εκπληκτική κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χρήστου ανοίγοντας το σκορ .Στο 53΄ λεπτό ο  Γκάτσης βγήκε τετ α τετ με τον Χρήστου ύστερα από μπαλιά του Μαρίνη όπως ο Χρήστου έδιωξε δύσκολα. Στο 54΄ λεπτό μακρινό σουτ του Γκάτση η μπάλα λίγο έξω. Στο 57΄ λεπτό  από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Μαρίνης έδωσε στον Γκάτση και αυτός με σούτ έκανε το 0-2.Στο 67΄ λεπτό  σουτ του Μπιτζή στη γωνία μπλόκαρε ο Χρήστου. Στο 87΄ από νέο λάθος της άμυνας του Ποσειδώνα ο Γκάτσης με σουτ έκανε το 0-3 .
Και στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Αντωνόπουλος, φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι.

Οι συνθέσεις : 


Ποσειδώνας Διδύμων: Χρήστου, Μπροδήμας (58’ Κοροντίνης), Μούγιος, Οικονομόπουλος (83’ Σ. Κονδύλης), Μέλση, Tresa, Κέλλη, Προσίλης., Πλατανίτης, Αντωνόπουλος, Gjonaj (73’ Δήμιζας).


Ερμής Κιβερίου: Κοζιώτης, Φλεβάρης, Σάκουλης, Λαζάρου, Σελλής, Δήμας (59' Μπιτζής), Βαρβουλέτος (46' Ζίου) , Γκάτσης, Σαμαρτζής, Μαρίνης, Κουτσοδήμος (λ.τρ.12’ Καραγκούνης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates