Social Icons

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

O Ρότζερ Φέντερερ στηνΕρμιονίδα



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του
Tennis24, ο Ρότζερ Φέντερερ βρίσκεται από προχθες στην Ελλάδα και απολαμβάνει ολιγοήμερες στιγμές χαλάρωσης με την αγαπημένη του Μίρκα.

Έχοντας αρκετό χρόνο στη διάθεσή του, αφού βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας και αποκατάστασης, ο Ρότζερ Φέντερερ συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε έναν από τους πιο εμπορικούς προορισμούς στον κόσμο!

Την Ελλάδα μας...

Ο Βασιλιάς του αθλήματος βρίσκεται από την Κυριακή (18/09) στη χώρα μας με πτήση της Emirates Ζυρίχη-Ντουμπάϊ-Αθήνα, συνοδευόμενος μόνο από τη γυναίκα του, Μίρκα και χωρίς τα τέσσερα παιδιά τους.

Το ζεύγος Φέντερερ θέλει να περάσει μερικές ημέρες ξεγνασοιάς και προτίμησε την Ελλάδα και όχι ένα οποιοδήποτε ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το που πάτησε το πόδι του στο Ελευθέριος Βενιζέλος, τον παρέλαβε βαν και αφού έφυγαν "από την πίσω πόρτα" του αεροδρομίου, κατευθύνθηκαν με πιθανότερο προορισμό το Πόρτο Χέλι.

Εκεί, βρίσκεται το AmanZoe ένα από τα καλύτερα resorts στην Ευρώπη, ιδανικό για celebrities και προσωπικότητες που θέλουν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δεν αποκλείεται ο Φέντερερ να περάσει και μερικές ημέρες σε κότερο...

Άλλωστε Πόρτο Χέλι-Μύκονος είναι πολύ διαδεδομένο δρομολόγιο...

Όσο ο Φέντερερ απολαμβάνει τον Ελληνικό ήλιο, οι θαυμαστές του μετρούν αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στα courts.

Ο 35χρονος μαέστρος θα επιστρέψει στις αρχές Ιανουαρίου όπου θα αγωνιστεί στο ανεπίσημο Hopman Cup μαζί με τον Μπελίντα Μπένσιτς, στο Περθ της Αυστραλίας.

Στη συνέχεια θα αγωνιστεί στο Australian Open και ελπίζει να ακολουθήσει μια ολοκληρωμένη χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και κακουχίες όπως ήταν η φετινή...


ΠΗΓΗ : Tennis24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates