Social Icons

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ομάδα βγαλμένη από το Ν.Β.Α. ο Α.Ο.Ερμιονίδας -Σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Αργοναύτη -Τελικό σκορ 77-42



Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όλοι μιλούσαν για ένα ντέρμπυ οι
ομάδες ισοβαθμούσαν στην κορυφή της κατηγορίας και όλα έδειχναν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Λίγα λεπτά μετά το jumball όλα είχαν τελειώσει και περιμένανε να δουν την τελική διαφορά. Η ομάδα της Ερμιονίδας μαθαίνοντας από τα λάθη της μπήκε από την αρχή στο παιχνίδι δυνατά δεν άφησε σε κανένα σημείο το παιχνίδι να ξεφύγει από τα χέρια της δυνατή σε άμυνα και επίθεση προσφέροντας ωραίες στιγμές στους φιλάθλους της που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Ερμιόνης. Κανείς δεν υστέρησε από την ομάδα της Ερμιονίδας όλοι έβγαλαν ενέργεια στο γήπεδο και έδωσαν το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι φέτος κάτι θέλουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Δημήτρη Σαββίδη για τη σοβαρότητα του θα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα που έρχεται. Από την άλλη η ομάδα του Αργοναύτη δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο γήπεδο παρόλο που τα τελευταία χρόνια κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια και είναι μία από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας.
Επόμενος αντίπαλος μία δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση στο Άστρος με την ομάδα του Πήγασου Άστρους.
Δεκάλεπτα : (20-5)(21-8)41-13(17-13)(19-16)77-42
Διαιτητές: Καραλής Δ.- Μαυραντζάς Γ.

Α.Ο.ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ(Καλαϊτζάκης Α. - Σκορδής Ι.): Μέξης 3(1),Αγγελής 23(2),Θωμάς 8(1),Κιρτάκης, Γκολέμης 17(4),Κρινής, Δεβελέκος 2,Γανώσης ,Ευστρατίου 7,Σαββίδης 4,Γιαννακόπουλος 7,Πουλής 6.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ(Κουλούκης Δ.): Χατζηαντωνάκης 4,Τασουλής 2,Γεωργούσης 14(1),Ρούσσος, Κατσένης, Κουγιάς 1,Μιχαλόπουλος 7(1),Μποζονέλος, Κουγιάς 4,Θωμόπουλος 3(1),Μιχαλόπουλος 7,Βασιλάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates