Social Icons

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Ανετα η Ερμιονίδα 3-0 τον Κανάρη Χίου


Το 2-0 με τον Σκεντεράι στο 15 λεπτό.



Άνετη επικράτηση της Ερμιονίδας το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στον Κανάρη Χίου με σκορ 3-0.
Οι γηπεδούχοι  αιφνιδίασαν
με δύο γρήγορα γκολ στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και επικράτησαν με 3-0 εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των αμυντικών των φιλοξενούμενων.
Το φίλμ.
Γκολ με το «καλημέρα» για τους γηπεδούχους όταν στο 2΄λεπτό  όταν ο Μιχαλάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή ύστερα από μπαλιά του Μπιμπισίδη άνοιξε το σκορ. .Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν κοντά στο γκολ όμως σουτ του Μελέκου μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Πονηρού. Στο 15΄λεπτό ο Μιχαλάκης είδε ξεμαρκάριστο τον Σκεντεράι , του πέρασε την μπάλα και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 24΄λεπτό Μιχαλάκης και Σαμαράς άλλαξαν ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή του Κανάρη όμως την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν σε κόρνερ. Στο 54΄λεπτό ο Γιοβανάκης είδε την κόκκινη κάρτα  του διαιτητή για χειρονομία προς την εξέδρα και αποβλήθηκε. Στο 55΄λεπτό ο Κωττατής απέκρουσε δύσκολα πλασέ του Τριανταφύλλου σε κόρνερ. Στο 56΄λεπτό ήταν η σειρά του Κωστάλλα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ( δεύτερη) για εξύβριση.  Στο 68΄λεπτό φαλτσαριστό σουτ του Τριμπόνια έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 69΄λεπτό δυνατό σουτ του Μιχαλακη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κωττατή. Ένα λεπτό αργότερα νέο σούτ του Μιχαλάκη μέσα από την μικρή περιοχή απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Χιώτης τερματοφύλακας. Στο 83΄λεπτό σέντρα ακριβείας του Τζιέρη από δεξιά , εκπληκτική κεφαλιά του Σχοινά στο «παραθυράκι» του Κωττατή και 3-0. Στο 89΄λεπτό δυνατό σουτ του Πλαστουργού έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κωττατής.
 Ένωση Ερμιονίδας ( Δημ.Μαγκαφίνης) : Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Γκίτζιας, Μπιμπσίδης, Νταμαρλής, ( 74΄Παλαιοπάνος), Σκεντεράι, Μαρίνης, Τριμπόνιας, ( ( 81΄Σχοινάς), Μιχαλάκης, Τριανταφύλλου ( 62΄Πλαστουργός).
Κανάρης Χίου ( Μ. Παπαδόπουλος) : Κωττατής, Λέσι ( 62΄Ζεράι), Μονιάρος ( 57΄Μεταξής), Γρίπος, Γιοβανάκης, Μελέκος, Σεζένιας, Βαιντερλής( , Μπάμπος, ( 36΄λ.τρ. Γκαμάγκας), Κωστάλλας, Αλεξανδρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates