Social Icons

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Αιολικός-Ενωση Ερμιονίδας 4-1 ( Φωτό)



Την ήττα με 4-1 γνώρισε η Ερμιονίδα στο ¨Κώστας Κεντέρης¨ της Καλλονής από τον Αιολικό .
Η πρώτη φάση έγινε στο
11 λεπτό όταν σουτ του Στάικου έφυγε άουτ. Στο 22 λεπτό ο Παναγιωτίδης ανέτρεψε τον Σίμωση και το πέναλτι πού υπέδειξε ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο παθών. Ένα λεπτό αργότερα ο Ιορδανίδης έκλεψε την μπάλα από τον Μπιμπισίδη και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού για να γίνει το 2-0.Στο 25 λεπτό σουτ του Σκεντεράι μπλόκαρε ο Πουρής.  Στο 29 λεπτό ο Λόρι Κέρι με ένα δυνατό σουτ από 35 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού για να γίνει το 3-0.
Στο 30 λεπτό ο Ιορδανίδης βγήκε τετ α τετ με τον Πονηρό όμως ο τερματοφύλακας της Ένωσης απέκρουσε. Στο 39 λεπτό ο Μιχαλάκης σούταρε αλλά ο Πουρής έδιωξε σε κόρνερ. Στο 52 λεπτό δυνατό σουτ του Μίχου , η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 72 λεπτό καταπληκτική μπαλιά του Λόρι Κέρι έβγαλε μόνο του τον  Λαλά με τον Πονηρό ,πλάσαρε και έκανε το 4-0. Στο 82 λεπτό ο Σκεντεράι με πλασέ έκανε το τελικό 4-1.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Ταουσιάνης): Πουρής, Λίμα (60’ Λαλάς), Στουρνάρας, Σαλταμάρας, Κριπιντίρης, Μπακάλης, Γάλας, Μίχος, Σίμωσης, Ιορδανίδης (60’ Κίστα), Κέρι (72’ Καδής). ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μαγκαφίνης): Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Παναγιωτίδης (32’ Παναγιώτου), Μπιμπισίδης, Μαρίνης, Στάϊκος (46’ Τριανταφύλλου), Σκεντεράϊ, Κολλάς (62’ Σχοινάς), Μιχαλάκης, Τριμπόνιας.




Ευχαριστούμε τον κύριο Βαγγέλη Παπαντώνη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.
Πηγή : http://www.sportlesvos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates