Social Icons

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Ποσειδώνας Διδύμων-Παναυπλιακός 1-2.





Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην έδρα του ο Ποσειδώνας Διδύμων  από τον Παναυπλιακό , για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Αργολίδας.
Έτσι, η ομάδα των
Διδύμων  βρίσκεται με μόλις 2 βαθμούς στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θα πρέπει να καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για  την παραμονή στην κατηγορία. Ο Ποσειδώνας ευτύχησε να προηγηθεί στο 6 λεπτό με ένα πολύ ωραίο γκολ του Κοροντίνη όμως ο Φλεβάρης πέντε λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό ¨γάμα¨ του Αποστόλου για να γίνει το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκολ  δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με τον Μπροδήμα και τον Κοροντίνη όμως το γκολ των φιλοξενούμενων τους ¨έκοψε¨ τα πόδια .

Το φίλμ

Στο 2΄λεπτό Αποστόλου μπλόκαρε δύσκολα πλασέ του Φλεβάρη μέσα από την περιοχή. Στο 6 λεπτό ο Αντωνόπουλος σέντραρε από δεξιά και έδιωξε δύσκολα ο Παπασαράντου, , η μπάλα πήγε πάλι στον Αντωνόπουλο πού γύρισε την μπάλα προς την περιοχή στον Μπροδήμα πού έφυγε προς τα αριστερά για να σεντράρει και η μπάλα μετά από κόντρα έφτασε στον Κοροντίνη ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0.Στο 7 λεπτό δυνατό σούτ του Μιχαλόπουλου  μπλόκαρε ο Αποστόλου. Την ίδια τύχη είχε αργότερα σουτ του Μπροδήμα πού μπλόκαρε ο Παπασαράντου. Στο 41 λεπτό ο Φλεβάρης με ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Αποστόλου για να γίνει το 1-1. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αποστόλου απέκρουσε δύσκολα στην δεξιά του γωνία σουτ του Μπούκουρη. Στην συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Ποσειδώνα αφού χτύπησε στο δεξί δοκάρι. Με αυτό το σκορ πήγαν και οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στο 48 λεπτό ο Παπασαράντου απέκρουσε δύσκολα δυνατό σουτ του Μπροδήμα μέσα από την περιοχή.. Στο 52 λεπτό ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή ,όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ. Στο 54 λεπτό μπαλλιά του Αντωνόπουλου στον Κοροντίνη μέσα στην περιοχή πού πλάσαρε πιεζόμενος , στέλνοντας την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Παπασαράντου. Στο 60 λεπτό σέντρα σουτ του Διαμαντή από δεξιά στο πρώτο δοκάρι απέκρουσε δύσκολα ο Αποστόλου και ο Ευσταθίου πού καιροφυλακτούσε με πλασέ έκανε το 2-1. Στο 65 λεπτό δυνατό σουτ του Εβερετ μπλόκαρε ο Αποστόλου.Στο 69 λεπτό δυνατό σουτ του Φλεβάρη απέκρουσε δύσκολα στην αριστερή του γωνία ο Αποστόλου.Στο 83 λεπτό απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Προσύλη η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ποσειδώνας Διδύμων : Αποστόλου, Μπροδήμας, ( 79΄Gjonai), Μπάρδης, Μούγιος, ( 87΄Κοτσοβός), Κονδύλης, Tresa, Μαλτέζος, Προσύλης, Κοροντίνης, Αντωνόπουλος, Δίμηζας ( 63΄Πλατανίτης).

Παναυπλιακός 2011 : Παπασαράντου, Ξύλινας, Μίχος, Τσακνάκης, Μιχαλόπουλος, Μπούκουρης, Διαμαντής ( 73΄Δρυμούρας), Χ,Φλεβάρης ( 83΄Αυγουστόπουλος), Ευσταθίου ( 61΄Μανιάτης), Εβερετ, Μαούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates