Social Icons

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΜΑΡΚΟ ΠΑΒΙΣΕΒΙΤΣ : Θέλω να αγωνιστώ στην Super League



Συνέντευξη σε ένα από το μεγαλύτερα αθλητικά site της Σερβίας το http://www.sportinfo.rs   έδωσε ο Μάρκο Παβίσεβιτς με
αφορμή το πέρασμα του από την Ερμιονίδα αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του σκόρερ της ομάδας με 26 γκολ.
Ο πρώτος σκόρερ της Ερμιονίδας εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμα του από τους «κυανοκίτρινους» και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα της super league
Ο Μάρκο Παβίσεβιτς δεν έκρυψε την χαρά του πού είχε στην ομάδα και άλλους τρεις συμπατριώτες του τον Τούτοριτς τον Σβόγιτς και τον Στοίκοβιτς.
«Είχα πολλές συναντήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας  του συλλόγου ( Μερτύρης) πριν γυρίσω πίσω στην Σερβία.  Το συμβόλαιο μου λήγει στις 30 Ιουνίου και μετά είμαι ελεύθερος. Η επιθυμία μου να είναι να μείνω στην Ελλάδα και να αγωνιστώ σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας  πού  απ ότι γνωρίζω υπάρχει ενδιαφέρον. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να προσφέρω.»
Στην συνέχει ο Παβίσεβιτς αναφέρθηκε στον κόσμο και την περιοχή της Ερμιόνης λέγοντας :  « Πρόκειται για μια περιοχή 5000 κατοίκων  η οποία βρίσκετε δίπλα στην θάλασσα και ο τουρισμός είναι ένας από τους κύριους κλάδους απασχόλησης  με πολυτελή ξενοδοχεία και  με ανθρώπους οι οποίοι είναι αρκετά φιλικοί παραδοσιακοί  αγαπούν το ποδόσφαιρο και στο γήπεδο φτιάχνουν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα με τις φωνές τους σε κάθε παιγνίδι και βέβαια κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να μη δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»
Στην συνέχεια ο Παβίσεβιτς έδωσε και μία ευχάριστη είδηση αφού στις 10 Ιουλίου αναμένετε να πετύχει το ομορφότερο γκολ της ζωής του αφού θα παντρευτεί με την εκλεκτή της καρδιάς του την Μιλίτσα η οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι η μεγάλη υποστήριξη στην ζωή του.
Όσο για το αν θα μείνει στην Ερμιονίδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανάφερε ότι θα πρέπει να βγει η απόφαση και μετά θα δούμε.
Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Μάρκο για τις υπέροχες στιγμές πού μας χάρισε με πολλά κρίσιμα γκολ, να του ευχηθούμε 
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ
 και εάν η απόφαση είναι θετική και μείνει η ομάδα να τον έχουμε και την νέα αγωνιστική περίοδο κοντά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates