Social Icons

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Κορωνίς Κοιλάδας : "ΜΠΑΜ" με τον Γιώργο Γεωργόπουλο στο νέο δ.σ.-Συνεχίζει ο Π.Ηλιού στην προεδρία.

Έσκασε η “ΒΟΜΒΑ” (!) …. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ το νέο πρόσωπο στο νέο Δ.Σ. του Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας…! 

 Κίνηση «ΜΑΤ» φαίνεται πως έκανε ο τέως αλλά και νυν απ’ ότι όλα δείχνουν
Πρόεδρος της Κορωνίδας Κοιλάδας Παναγιώτης Ηλιού, καθώς έπεισε σε συνοπτικές και μεθοδικές κινήσεις τον έγκριτο νομικό Γιώργο Γεωργόπουλο να συμμετέχει στο νέο Δ.Σ. της Κορωνίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να καταλήγει στο πόστο του Υπευθύνου Επικοινωνίας της Κορωνίδας αλλά ενδεχομένως και του Νομικού Συμβούλου του Σωματείου λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Αν αυτά αληθεύουν, αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα σ’ όλα τα επίπεδα την Κορωνίδα αναβαθμίζοντας σημαντικά την λειτουργεία της. Από κει και πέρα και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται πως συνεχίζουν στα μέχρι τώρα πόστα τους ο Πρόεδρος Παναγιώτης Ηλιού και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Αγρίμης. Κομβικό θεωρείται επίσης το γεγονός πως γι’ ακόμα μία χρονιά η οικ. Γεωργίου Λιβανού η οποία και είναι ο οικονομικός «αιμοδότης» της Κορωνίδας, που φέρει και το όνομα του Νησιού της, φέρεται να συμμετέχει απ’ ότι φαίνεται στην Διοίκηση με 2-3 μέλη. 
Επίσης αλλαγή θα υπάρξει κατά πάσα πιθανότητα και στο πόστο του Γενικού Αρχηγού καθώς φαίνεται να μην υπάρχει η πρόθεση να συνεχίσει ο επί χρόνια Γενικός Αρχηγός Χρήστος Κοτσαράς, αλλά απ’ ότι πληροφορούμαστε το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει θα έχει μακρά πείρα στα Αργολικά γήπεδα και θα βοηθήσει τα μέγιστα..! Τέλος, σημαντική φαίνεται να είναι και μια άλλη προσθήκη στο νέο Δ.Σ. της Κορωνίδας η οποία θα προκαλέσει αίσθηση και είναι κοινής αποδοχής από το σύνολο της Κοιλάδας, καθώς ακούγεται πως είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του χωριού με σημαντικές ικανότητες…! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό με τέτοιες κινήσεις η Κορωνίδα ισχυροποιείται απόλυτα στο Αργολικό ποδόσφαιρο και δεν μπορούν οι στόχοι της να παραμείνουν πρωταγωνιστικοί..! 
Οι τελικές και επίσημες ανακοινώσεις για το Δ.Σ. το βράδυ της Τετάρτης….

Υ.Γ. : ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ..!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates