Social Icons

Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Υπουργείο Ανάπτυξης : Οι ομάδες της Football League δεν είναι βιώσιμες στο σύνολό τους.



Δεν είναι βιώσιμες οι ΠΑΕ της κατηγορίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Ανάπτυξης, που προτείνει την εφαρμογή μοντέλου... Γ' Εθνικής!

Πληροφορίες αναφέρουν
ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης έστειλε στην ΕΕΑ, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, έκθεση που αναφέρει ότι οι ομάδες της Football League δεν είναι βιώσιμες στο σύνολό τους.
Αρκετές ΠΑΕ της μικρής λίγκας αντιμετωπίζουν προβλήματα οικονομικής φύσης. Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από σχετική έρευνα που έγινε από το Υπουργείο Ανάπτυξης και επί της ουσίας αυτό επιβεβαιώνεται από τον αριθμό των ομάδων που αδειοδοτήθηκαν για τη Football League της νέας σεζόν.
Επιπλέον, διέρρευσε ότι η πρόταση που φέρεται να προτείνουν είναι η Football League να γίνει σαν την Γ' Εθνική. Ερασιτεχνική, από την στιγμή που αρκετές ΠΑΕ παρουσιάζουν ζημιές που ξεπερνούν τα έσοδά τους και τα μετοχικά τους κεφάλαια.
Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να αποφασίσει η ίδια η Football League, η οποία για την ερχόμενη περίοδο προσανατολίζεται σε Πρωτάθλημα με 18-20 ομάδες. Την ύπαρξη της έκθεσης επιβεβαιώνει και η ΕΠΟ.

http://www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates