Social Icons

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Επισκοπή-Ερμιονίδα 0-2 με σκόρερς τους Δωματά και Συμελίδη

Η φωτό είναι από τον σημερινό αγώνα

Την νίκη με 0-2πήρε η Ερμιονίδα απέναντι στην Επισκοπή και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας των
play out σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι αποχαιρέτησαν οριστικά την football league.Το γρήγορο γκολ του Συμελίδη  απελευθέρωσε τα πόδια των κυανοκίτρινων ποδοσφαιριστών οι οποίοι έκαναν πάρτι στο χορτάρι του Γάλλου ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πού θα μπορούσε να πετύχει άλλα δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Ερμιονίδα ήταν στο προσκήνιο και δεν άργησε να πετύχει άλλο ένα γκολ με τον Δωματά .

Το φιλμ του αγώνα 

Στο 2’ λεπτό κεφαλιά τα ου Παβίσεβιτς μπλόκαρε εύκολα ο Κελαιδής.
Στο 3’ λεπτό σουτ του Τσακόν η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 10’ λεπτό δυνατό σουτ του Μανουσάκη η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί «γάμα» του Πονηρού.
Στο 11’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ όταν ο Κιοσσές  με ωραία μπαλιά βρήκε τον Συμελίδης στην περιοχή και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 0-1.
Στο 21’ λεπτό δυνατό σουτ του Δουμάνη μπλόκαρε ο Πονηρός.
Στο 26’ λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Παβίσεβιτς  « τσίμπισε» την μπάλα ύστερα από λάθος γύρισμα του Βιγιαφάνε στον Κελαιδή πήγε να πλασάρει αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πρόλαβε και απέκρουσε σε κόρνερ αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι.
Στο 32’ λεπτό ο Παβίσεβιτς βρέθηκε σε θέση βολής , σούταρε και ο Πετράκης σαν από «μηχανής θεός» απέκρουσε σωτήρια πάνω στην γραμμή.
Στο 47’ λεπτό του πρώτου ημιχρόνου δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ του Κελαιδή ύστερα από δυνατό σουτ του Παβίσεβιτς.
Στο 69’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ για την Ερμιονίδα όταν ο  Παβίσεβιτς έβγαλε σέντρα  από δεξιά και ο Δωματάς με κεφαλιά έκανε το 0-2.
Στο 81' λεπτό ο Πάλλα με προβολή ΄στερα από σέντρα του Δουκάκη έστειλε την μπάλα πάνω από τον Πονηρό.

Διαιτητής της συνάντησης ο Ιωσήφ Σφακιανάκης από την Αθήνα.

Επισκοπή ( Γιάσμικο Βέλιτς): Κελαιδής, Παπαδήμας, Πετράκος, Δουμάνης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Βουτσιώτης, ( 74’ Σπανουδάκης), Πάλλας.( 88’ Πάλλα)
Ερμιονίδα ( Ρομπέρτο Μπολάνο) : Πονηρός, Παπανικολάου,( 52’ Σαμαράς),  Κολόκας, Τούτοριτς, Μηλιώτης, Κιοσσές, Ομο, Συμελίδης, Παβίσεβιτς, Δωματάς,( 74’ Στάικος),  Τσακόν.( 67’ Tape).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates