Social Icons

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Enduro Μεγάρων : Στο βάθρο Α. Θεοδώρου και Μ.Ντουζένης , στην εξάδα ο Β. Παπαδημητρίου.

Ο Α.Θεοδώρου με το κύπελλο πρώτος στην κατηγορία του  ( δεξιά).

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 14ο Μεγαρικό Enduro, διοργανωτής ΛΕΜΜ, με θεατές και αγωνιζόμενους
να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τον αγώνα όσο και για τα όμορφα τοπία των Μεγάρων με την χαρακτηριστική δήλωση αγωνιζόμενου ότι «τα Μέγαρα αποτελούν τον Enduro-Παράδεισο».
Η εκκίνηση του αγώνα δόθηκε την Κυριακή 15/3 στην κατάμεστη από κόσμο περιοχή του ΕΡΚΙΣ στις 9:00π.μ, ενώ το προηγούμενο βράδυ είχε πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος τόσο στις μηχανές όσο στον εξοπλισμό των αγωνιζόμενων.
Με την εκκίνηση τους οι αθλητές ξεκίνησαν με προορισμό τις 2 ειδικές διαδρομές όπου η δεύτερη ήταν φανερά δυσκολότερη από την πρώτη.
Οι δύο ειδικές πραγματοποιήθηκαν τρείς φορές από τους αθλητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε αντίθεση με τους αθλητές του Κυπέλου Νοτίου Ελλάδος που τις έκαναν από δύο φορές.
Η αυλαία του αγώνα έπεσε με την απονομή επάθλων στους νικητές στην ίδια περιοχή με αυτή της εκκίνησης.
Αθλητές που πήραν μέρος, δήλωσαν στους συνεργάτες του MEGARA.ORG πως θέλουν να ξαναβρεθούν στον τόπο μας έτσι ώστε να μπορέσουν εξερευνήσουν αλλά και να τρέξουν στον ομορφότερο Enduro-Παράδεισο της Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ερμιονίδα εκπροσωπήθηκε από 3 αναβάτες από τους οποίους οι δύο ανέβηκαν στο βάθρο ενώ ο τρίτος πήρε την έκτη θέση.


Ο Μ.Ντουζένης τρίτος στην κατηγορία του ( δεξιά)

Συγκεκριμένα.


Στην Κατηγορία Ε2 Ο Φουρνιώτης Ανδρέας Θεοδώρου  ( ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ)  υποστηριζόμενος από την MOTO SAKIS-K COFFEE-ΥΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟ με Yamaha wrf 450 και χρόνο 26:02.600 πήρε την πρώτη θέση  ανάμεσα σε 23 αναβάτες , στην κατηγορία Ε1 ο Κρανιδιώτης Μιχάλης Ντουζένης ( ΛΕ.ΜΟ.ΕΡ)  υποστηριζόμενος από RED RIDERS/2wheel service/GRC GALATIS- με honda crf 250 με χρόνο 29:40.206 πήρε την τρίτη θέση αν και ξεκίνησε πολύ δυνατά στις πρώτες ειδικές στην συνέχεια δεν κατάφερε να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και τέλος στην κατηγορία Senior  βετεράνων  ο επίσης Κρανιδιώτης Βάκης Παπαδημητρίου ( ΜΟ.Λ.Π.)  με honda crf 250  υποστηριζόμενος από Res riders,spitiko-catering.gr,xifias,  πήρε την έκτη θέση ανάμεσα σε 18 αναβάτες με χρόνο 22:08.549.


Για περισσότερη ενημέρωση του αγώνα πατήστε ΕΔΩ 

Πηγή ενημέρωσης : http://www.enduro-fighter.gr/ 
και 
www.megara.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates