Social Icons

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Ποσειδώνας Διδύμων-Ατρόμητος Παν.Ναυπλίου 6-0. Τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα του πρώτου γύρου

Ο αρχηγός του Ποσειδώνα Σ.Κονδύλης πέτυχε δύο γκολ


Την ρεβάνς του 8-1 του πρώτου γύρου πήρε ο Ποσειδώνας Διδύμων  το Σάββατο το απόγευμα στο
γήπεδο του με αντίπαλο τον Ατρόμητο Παναριτίου. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστική σε όλοι την διάρκεια του αγώνα και έχασαν σωρεία ευκαιριών ακόμα και για διψήφιο σκορ.

Στο λεπτό ο Δήμιζας με πλασέ μέσα από την περιοχή  άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 22’ λεπτό ο Μπροδήμας αφού πέρασε δύο αμυντικούς του Ατρομήτου με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πλατή  για να γίνει το  2-0. Στο 26’ λεπτό ο Tresa με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά ύστερα από μπαλιά ακριβείας του Μπροδήμα έκανε το 3-0. Στο 49’ λεπτό ο Αντωνόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-0. Στο 63 λεπτό ο Σωτήρης Κονδύλης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μπροδήμα από δεξιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ για να τον κλείσει πάλι ίδιος σε μία φάση καρμπόν  στο 83 λεπτό όταν πάλι κόρνερ του Μπροδήμα από δεξιά και με νέα κεφαλιά ο αρχηγός του Ποσειδώνα έκανε το τελικό 6-0.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Γ. Κόλλιας

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ( Δ.Αποστόλου) : Ι.Αποστόλου, Μπροδήμας, Μπάρδης, Παρδάλης, Μούγιος (68' Α.Κονδύλης),Στεργίου, Αντωνόπουλος, Αποστόλου, Δήμιzας (68΄Κοτσοβός), Σ.Κονδύλης, Tresa.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ-ΝΑΥΠΛΙΟΥ : Πλατής, Γκολέμης Κ. (46' Σταθόπουλος), Μητροσύλης (80' Πουλάς), Κορολής, Συντρίκος, Κουγιάς, Πάνος, Καλυβάς, Καλιαμούτος, Έβερετ, Πίτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates