Social Icons

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ο.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 66-82


ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΣΩΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ


Δεν κατάφερε ο ΑΟ Κρανιδίου να πάρει την 3η φετινή του νίκη στον εντός έδρας αγώνα του με τον Μανδραϊκό.
Η ομάδα της Μάνδρας
πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επικρατώντας με 66 - 82 των γηπεδούχων σε ένα ήσυχο ματς και στον αγωνιστικό χώρο και στις εξέδρες.
Ο ΑΟΚ χτυπημένος από τις απουσίες, κατέβασε 5 μόλις παίκτες από την ομάδα που ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα, χωρίς κανένα ψηλό και με την δωδεκάδα να συμπληρώνεται από παίκτες της εφηβικής ομάδας.
Ο Μανδραϊκός, χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο, πήρε από την αρχή μια διαφορά 20 με 25 πόντους την οποία συντήρησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (27 - 51).
Ο αγώνας κρίθηκε από κάποια εύστοχα αμαρκάριστα τρίποντα που πέτυχαν στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Μανδραϊκού, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός οτι ο ΑΟΚ έπαιζε από την αρχή μέχρι το τέλος ζώνη για να περιορίσει την κούραση και τα φάουλ των βασικών του παικτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΑΟΚ πλησίασε και κατάφερε να κλείσει το ματς με τιμητική διαφορά.
Οι παίκτες του ΑΟΚ έπαιξαν με πάθος και κατάφεραν να περιορίσουν την έκταση της ήττας σε λογικά πλαίσια. Αξίζει να αναφέρουμε πως μόνο η αρχική πεντάδα και δύο αλλαγές (παίκτες της εφηβικής ομάδας) έπαιξαν για την ομάδα του Κρανιδίου.
Δεκάλεπτα: 13-31, 27-51, 37-65, 66-82
Διαιτητές: Σπυρόπουλος -  Ντάνος
Κρανίδι (Καπογιάννης, Γαλάνης): Λιόσης 6, Γκινόπουλος 6, Καπογιάννης 7 (1), Κωνταντίνου 10 (2), Μπινιάρης 9, Κοντογιάννης 28 (2)
Μανδραϊκός (Μαρίνος): Κοντούλης 3, Μεντέμης 2, Απίκος 14, Μπαλάφας 5 (1), Καλεμτζάκης 11 (3), Μάκος 7 (1), Σακελλάρης 4, Κυρίτσης 5 (1), Ηλιάδης 29 (6) -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates