Social Icons

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΙΡΒΙΛΗΣ


Νέο μεταγραφικό χτύπημα από την Κορωνίδα Κοιλάδας με την απόκτηση του 22χρονου Ερμιονίτη αμυντικού
Μιχάλη Βιρβίλη από τον Ερμή Κιβερίου σύμφωνα με δελτίο τύπου πού αναρτήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο επίσημο blog της ομάδας..
Ο Μιχάλης Βιρβίλης  είναι 22 ετών (1993) και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Ερμή Ερμιόνης στον οποίο έμεινε μέχρι το 2011 χρονιά πού η ομάδα ανέβηκε στην Δ Εθνική. Το καλοκαίρι του 2011 μετακομίζει στην Τρίπολη για λογαριασμό του Παναρκαδικού με τον οποίο θα αγωνιστεί σε 21 παιγνίδια και θα πετύχει ένα γκολ. Το καλοκαίρι του 2012 η ΑΕΚ Τριπόλεως θα τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της με την οποία θα αγωνιστεί σε 22 αγώνες και θα πετύχει επίσης ένα γκολ. Τον Ιούλιο του 2013 η Ένωση Ερμιονίδας  η οποία αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική θα τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της , με την οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο και θα πανηγυρίσει την άνοδο την football league. Το καλοκαίρι του 2014 μετακομίζει στο Κιβέρι για λογαριασμό του Ερμή ομάδας πού ανέβηκε στην Γ Εθνική.
Το δελτίο τύπου
«Ο Α.Ο. «Κορωνίς» Κοιλάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του με τον 22χρονο αμυντικό Μιχάλη Βιρβίλη, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. 

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο νέο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί (κατά σειρά) στον Ερμή Ερμιόνης, Παναρκαδικό, ΑΕΚ Τρίπολης, Ένωση Ερμιονίδας και Κυβέρι.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει μια σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates