Social Icons

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟΥ Ο Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 3-2 ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ





Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα πού έγινε στο γήπεδο του Πόρου ο Ο. Φ. Ηλιοκάστρου πήρε σπουδαία νίκη με
3-2 απέναντι στον Ποσειδώνα. Η ομάδα του Ηλιοκάστρου έχει γίνει ο κακός δαίμονας των γηπεδούχων αφού και τις δύο ήττες πού έχουν κάνει την φετινή αγωνιστική περίοδο είναι από τους «μελανόλευκους». Έτσι με την νίκη αυτή η ομάδα του Ηλιοκάστρου βρίσκετε στην πρώτη θέση μαζί με την Θύελλα Λιμνών.

Ο Ο.Φ.Η. μπήκε δυνατά στον αγώνα και στο 15΄λεπτό ο Κοροντίνης μετά από μπαλιά του Μπουγιούρα βγήκε μόνος του με τον Αναγνωστόπουλο πού έσωσε το σίγουρο γκολ ενώ λίγα λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Κατσάβελα απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 30΄λεπτό ο Ποσειδώνας έχασε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Ανδρέας Δαγρές ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κεφαλληνό και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Στρατηγός και ο Σαλογιάννης έδειξε την μεγάλη εμπειρία και κλάση του αποκρούοντας το σουτ. Στο 42’ λεπτό ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ για τον ΟΦΗ όταν ο Κοξίδης με αριστουργηματική  εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Αναγνωστόπουλου ανοίγοντας το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε και  πάλι δυναμικά με σκοπό να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσει τον αγώνα. Και το κατάφερε στο 63΄λεπτό όταν ο Μπουγιούρδας με ωραία μπαλιά βρήκε τον Κοροντίνη μέσα στην περιοχή αυτός ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα  των γηπεδούχων ο οποίος αντίκρισε και την κίτρινη κάρτα.. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κατσάβελας ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Τρία λεπτά αργότερα ο Κοροντίνης με ωραία μπαλιά έβγαλε  τον Κοξίδη τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Πόρου ο οποίος τον ανέτρεψε  και ο διαιτητής έδειξε εκ νέου την άσπρη βούλα αλλά και την δεύτερη κίτρινη στον τερματοφύλακα Αναγνωστόπουλο . Στο σημείο αυτό υπήρχε μία δίλεπτη καθυστέρηση μέχρι να ετοιμαστεί ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων .Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κοροντίνης ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Στο σημείο αυτό οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν πως ο αγώνας είχε τελειώσει με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι αν και με παίκτη λιγότερο δεν το έβαλαν κάτω πίεσαν και δύο λεπτά αργότερα ο Ρούσσος με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-3. Στο 78 ‘ λεπτό ο Κουρής με νέα κεφαλιά έκανε το 2-3 και έβαλε φωτιά στο παιγνίδι. Τα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ δέχτηκε άγριο σφυροκόπημα από τους γηπεδούχους οι οποίοι έψαχναν  το γκολ της ισοφάρισης πού όμως δεν ήρθε.

Μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αφιέρωσαν την μεγάλη τους νίκη στον συμπαίκτη τους Γιώργο Φράγκου ο οποίος ήταν εκτός αποστολής για προσωπικούς λόγους.

Η διαιτησία του Ζώη ήταν άριστη παρά την κρισιμότητα του αγώνα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΠΟΡΟΥ :  Αναγνωστόπουλος, Πάνου Νικ, Dapi, Σακελλαράκης, Μέλλος, Λιώσης, Στάικος, ( 67’ Τζάνος), Κεφαλληνός, ( 59’ Κουρής), Γκιώνης, Στρατηγός, ( 35’ Ρούσσος)Πάνου Αγγ.

Ο.Φ.ΗΛΙΟΑΚΣΤΡΟΥ : Σαλογιάννης, Δαγρές Ανδ, Τζανής, Ντάκος, Δαγρές Ηλ., Αποστόλου, Ευσταθίου, Κοξίδης, ( 69’ Μπουγιούρας Δ. 92’ Δορμπάρης Αν.) , Μπουγιούρδας, Κατσάβελας, Κοροντίνης ( 90’ Οικονομόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates