Social Icons

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE : ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 5 Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ



Στο ξενοδοχείο Τιτάνια  χτυπά σήμερα η καρδιά της football league αφού στις 5 το απόγευμα θα γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.  Ένα πρωτάθλημα πού θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου με δύο ομίλους των 13 ομάδων .

Και αυτό οφείλετε στον Άρη και στην Δόξα Δράμας οι οποίοι δήλωσαν να συνεχίσουν στην Γ Εθνική και έτσι αυτές οι δύο ομάδες δεν θα αντικατασταθούν. Έτσι οι ομάδες πού θα υποβιβαστούν από κάθε όμιλο στην Γ Εθνική θα είναι έξι και ΟΧΙ επτά όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Οι τρεις πρώτοι των δύο  ομίλων θα δώσουν αγώνες play off από τους οποίους θα ανέβουν στην super league οι δύο πρώτοι. Οι μόνες ομάδες που δεν θα έχουν σκοτούρες στο κεφάλι τους θα είναι αυτές πού θα πάρουν την τέταρτη θέση και θα περιμένουν χωρίς άγχος το νέο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα οι ομάδες και των δύο ομίλων  που θα πάρουν τις θέσεις από την 5η μέχρι και την 10η θα δώσουν αγώνες play out από τις οποίες οι τρεις πρώτες θα μείνουν στην κατηγορία και οι τρεις υπόλοιπες θα ακολουθήσουν τις τρεις τελευταίες των δύο ομίλων που οδηγούν στην Γ Εθνική.

Την Ένωση Ερμιονίδας στην σημερινή κλήρωση θα εκπροσωπήσει ο γενικός διευθυντής Σταύρος Κρεμαστιώτης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates