Social Icons

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΙΑΣ : ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΑΧΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ- ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ


Όπως ήταν γνωστό το παιχνίδι του Ατρόμητου Αχαΐας με την Ερμιονίδα θα γίνει στην Κ. Αχαϊα, λόγω των αγώνων της Εθνικής Παίδων στο Στάδιο της Παναχαϊκής.
Οι παίκτες του Γιώργου Τόγια, δεν
έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και ευτυχώς η ήττα στην Καλαμάτα δεν κοστίζει πολύ αφού και τα υπόλοιπα αποτελέσματα συντέλεσαν να μην αυξηθεί η διαφορά από τους υπόλοιπους διώκτες.
Το καλό είναι παρά το γεγονός πως η ομάδα στην Καλαμάτα, ειδικά στο β’ μέρος, θα μπορούσε να είχε κερδίσει πως έκανε καλή εμφάνιση και αν αυτό γίνει με την Ερμιονίδα σίγουρα, δεν θα έχουν πρόβλημα ώστε να την υποτάξουν.

Ρεπορτάζ Ατρόμητου Αχαίας

Είπαμε πως η εμφάνιση του Ατρόμητου στην Καλαμάτα ήταν εξαιρετική παρά το γεγονός πως ηττήθηκε. Αυτή την εμφάνιση, θέλουν στο Αχαϊκό στρατόπεδο να επαναλάβουν την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Κ. Αχαϊας.
Το θετικό για τον Γιώργο Τόγια είναι πως επιστρέφουν αρκετοί παίκτες, τουλάχιστον μια πεντάδα, και αυτό δίνει λύσεις για το πώς θα παρατάξει την ομάδα.
Συγκεκριμένα, επιστρέφει ο Παπαδόπουλος, που έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.
Επιστρέφει ο Θανάσης Βέρρας από τιμωρία, ο Λιβάνης, ο Βαβάτσικος και ο Σαμπανέι που πηγαίνουν καλύτερα και αναμένεται να φουλάρουν στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας.
Λογικά ο Πουλάκος θα μείνει εκτός για μια ακόμα φορά… Επίσης δεν υπολογίζεται ο Σιδέρης που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.
Ο Ατρόμητος την Τρίτη έχει ρεπό και από Τετάρτη επιστρέφει και πάλι στο γήπεδο ώστε να προετοιμαστεί για την Ερμιονίδα.

ΠΗΓΗ : http://achaiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τελευταία νέα
 
Blogger Templates